Incredibil! Virgil Ianțu depune actele după 20 de ani. Iubita i-a dăruit o fiică

Incredibil! Virgil Ianțu depune actele după 20 de ani. Iubita i-a dăruit o fiică
Virgil Ianțu face pasul cel mare. A fost acceptat și acum se gândește cum va fi cel mai important moment din viața lui.

Pare ironic și uneori dur, dar în sufletul lui Virgil Ianțu rămâne un romantic. Acum s-a maturizat și vrea să intre în rândul lumii.

Incredibil! Virgil Ianțu depune actele după 20 de ani. Iubita i-a dăruit o fiică

Invitat în podcast-ul lui Cătălin Măruță, Virgil Ianțu a dat vestea cea mare: se însoară. „E cerută, e acceptată, inclusiv eu sunt acceptat. Ne iubim de 20 de ani, ne cunoașteam de 22. Am cerut-o de mult, am cerut-o frumos”…, a mărturisit celebrul prezentator.

Cei doi au vrut în trecut să facă o nuntă religioasă, însă acest lucru nu a fost posibil, pentru că nu au avut certificatul de căsătorie. „S-a întâmplat o treabă care mi-a lăsat un gust amar: am mers la un preot și l-am întrebat cum putem face ca în fața lui Dumnezeu să ne cununăm?

 

El ne-a cerut certificatul de căsătorie. Noi am zis că așa e corect din punct de vedere legal, dar noi vrem să o facem pentru sufletul nostru și nu avem timp de acte. I-am zis atunci că mie mi se pare că între noi și Padre nu stau un funcționar public și o foaie din asta”, a mărturisit Virgil cu ceva timp în urmă, conform life.ro. Acum, toate problemele s-au rezolvat…

Cine e viitoarea soție a lui Ianțu

Virgil Ianțu a fost mereu extrem de discret cu viața lui personală. El se iubește cu Roxana Alexandru și au o fată superbă, pe nume Jasmina, cu care are o relație extraordinară. „Ca în orice familie, suntem ocupați, alergăm și nu ne ajunge niciodată timpul, deși am realizat în ultima vreme că, paradoxal, cu cât mă grăbesc mai puțin, cu atât am mai mult timp.

 

Ce încercăm noi, și reușim, este să petrecem timp împreună. Este extrem de valoros pentru dezvoltarea emoțională a Jasminei și pentru sănătatea întregii familii. Din fericire, am respectat aceste lucruri și mă bucur enorm când văd rezultatele. (…) Mulțumim lui Dumnezeu și, bineînțeles, Jasminei că nu avem probleme majore și asta mă face să spun că să fii tată de fată este cel mai frumos lucru din lume!”, a declarat Virgil Ianțu pentru Unica.

Sursă foto: instagram