Virgil Ianțu a dat lovitura. Cum a ajuns viral pe TikTok

Virgil Ianțu a dat lovitura. Cum a ajuns viral pe TikTok
Virgil Ianțu a avut un succes uriaș. Întâlnirea lui cu un tânăr concurent la „Câștigă România!” a devenit virală pe TikTok. Tânărul este unul dintre elevii care au obținut media 10 la examenul național de Bacalaureat în 2021.

Succes uriaș la emisiunea „Câștigă România!”, de la TVR 2. ”Mă simt copleșit”, a spus tânărul concurent care a răspuns pe bandă rulantă întrebărilor lui Virgil Ianțu.

Virgil Ianțu a dat lovitura. A ajuns viral pe TikTok

Un videoclip în care studentul George Găitan, concurent la ”Câștigă România!”, a adunat peste 1.800.000 de vizualizări în trei zile pe reţeaua de socializare TikTok.

Cu multe cunoștințe din toate domeniile, siguranță și carismă, George Găitan a devenit unul dintre concurenții cei mai îndrăgiți ai concursului de cultură generală, ”Câștigă România!”, difuzat de TVR 2.

Născut în comuna Bosanci, județul Suceava, studentul este unul dintre elevii care au obținut media 10 la examenul de Bacalaureat în 2021. George Găitan este unul dintre elevii care au participat la Lisabona la Olimpiada de Științe a Uniunii Europene, unde a luat medalia de argint. Acum este student în anul I la Facultatea de Medicină ”Carol Davila” din București

George Găitan a mărturisit că este, de câțiva ani, un telespectator fidel al concursului „Câștigă România!”. Însă, trebuia să aibă peste 18 ani ca să poată deveni concurent. Acum, pentru că are vârsta obligatorie, a hotârât că este momentul să și participe.

El a mărturisit că se bucură că are ocazia să îl cunoască pe Virgil Ianțu, pe care îl urmărește încă din copilărie.

Un videoclip în care studentul George Găitan, concurent la ”Câștigă România!”, a adunat peste 1.800.000 de vizualizări în trei zile
George Găitan este unul dintre elevii care au participat la Lisabona la Olimpiada de Științe a Uniunii Europene, unde a luat medalia de argint.

Azi, tânărul George Găitan vine la a treia ediție

În doar două ediții de la intrarea în concursul „Câștigă România!”, tânărul George Găitan i-a impresionat pe telespectatori, care l-au apreciat și felicitat. Prestanța suceveanului a fost răsplătită cu mii de mesaje de susținere și felicitări pe toate paginile „Câștigă România!”.

”A fost o emisiune de nota 100. Ne cresc speranțele în revenirea neamului atunci când privim, ascultăm și învățăm de la astfel de tineri”. ”Cea mai frumoasă ediție a acestei emisiuni” sau ”Felicitări pentru tot ce ai arătat celor care urmăresc această emisiune. Ne dai speranța că tineri ca tine vor ajuta la dezvoltarea României. Încă o dată, îți transmit felicitări și succes în continuare”, sunt doar câteva dintre mesajele adresate tânărului de către fanii „Câștigă România!”.

Un videoclip cu secvenţe din ediția de joi a emisiunii „Câștigă România!” în care George Găitan răspunde rapid și cu umor la întrebările puse de Virgil Ianțu a deveenit viral pe TikTok.

În doar trei zile, imaginile au adunat peste 1.800.000 de vizualizări, peste 155.000 de like-uri și mai mult de 1.400 de comentarii.

„Am primit mai multe cuvinte de laudă ca niciodată. Nici măcar când am luat nota 10 la BAC sau argintul la Olimpiada Internațională nu am primit atâtea mesaje. Eu nici nu aveam TikTok până să aud că am devenit viral. Mă simt copleșit!”, a spus George Găitan.

Cu George Găitan ne vom întâlni în această seară, de la ora 20:00, în cea de-a treia participare a sa în concursul de cultură generală „Câștigă România!”, la TVR 2.