Incredibilele povești ale oamenilor care au “fentat” moartea. S-a descoperit și ființa care nu moare niciodată

Incredibilele povești ale oamenilor care au “fentat” moartea. S-a descoperit și ființa care nu moare niciodată
De-a lungul timpului, au fost mulți cei care au încercat să descopere viața fără de moarte, însă nimeni nu a reușit. În cea mai veche carte interzisă însă, numită “Cartea lui Toth”, un zeu foarte important pentru egiptenii antici, se spune că ar fi ascuns secretul nemuririi. Iar cine găsea acel manuscris, putea învia pe oricine…

Și, totuși, au existat persoane care s-au întors din morți, iar o poveste uluitoare este a unei micuțe botezate Miracolul luminii. Povestea a început când o mama a patru copii, pe nume Analia Bouter, a aflat că e însărcinată din nou. Femeia a fost extrem de fericită, însă ceva neprevăzut s-a întâmplat.

Femeia a intrat în travaliu cu trei luni înainte de momentul pregătit pentru naștere. A reușit să nască, însă copilul a fost declarat mort. Părinții au fost distruși, au luat certificatul de naștere, dar după 12 ore mama s-a reîntors la spital pentru a-și mai privi odată copilul, aflat la morgă.

Când mama a deschis sertarul-frigider unde se afla micuța, aceasta a început brusc să plângă. Nimeni nu a știut să explice această minune, iar fetița a fost botezată Miracolul luminii.

Bătrânul care s-a trezit în frigiderul de la morgă

Un alt caz cu totul ieșit din comun este al unui bătrân în vârstă de 80 de ani din Johannesburg, care a șocat personalul unei morgi. Acestuia I s-a făcut rău acasă, iar familia, disperată a crezut că a trecut în rândul drepților și au chemat într-un final pompele funebre.

După ce un reprezentat a declarat decesul, omul a fost introdus într-un frigider. Doar că după 21 de ani, ceva inexplicabil s-a întâmplat și omul s-a trezit. Când s-a văzut într-un asemenea loc, a început să țipe îngrozitor, băgând spaima în toți angajații. În final, s-a constatat că omul nu are nici o problemă cu sănătatea și a ajuns acasă.

S-a trezit în timpul autopsiei

În timpul autopsiei s-a trezit și Carlos Camejo, un tânăr de 33 de ani din Venezuela. Acesta avusese un accident în urma căruia a fost declarat mort și dus la morgă. În timp ce medicii au început să-I facă autopsia, au văzut că a sângerat zona de sub bărbie care fusese tăiată.
Când oamenii au început să-l coasă în acea parte, bărbatul s-a trezit și le-a spus că avusese o durere cumplită. Specialiștii au descoperit și singura ființă care reușește să-și inverseze procesul de îmbătrânire. E vorba de o meduză din specia turritopsis nutricular. Oamenii de știință se chinuie acum să afle misterul reîntinerii acesteia, pentru a fi aplicat și în cazul oamenilor.

Recomandarile noastre