Inelul de logodnă al Innei este unic. Deliric s-a implicat în totalitate în realizarea bijuteriei

Inelul de logodnă al Innei este unic. Deliric s-a implicat în totalitate în realizarea bijuteriei
După un sfârșit de an greu pentru Inna, cu doar câteva zile înainte de Revelion, Inna a primit cel mai frumos dar: un inel de logodnă.

Pe insula Gozo, într-o atmosferă de vis, Inna și Deliric și-au jurat iubire veșnică. Cântăreaței i-a fost pus pe deget inelul de logodnă și a fost cu atât mai fericită cu cât nu s-a așteptat să aibă parte de așa ceva. Deliric a avut grijă ca inelul să fie cu totul deosebit, pentru că iubita sa merită tot ce e mai frumos și mai bun pe lume. E vorba de o bijuterie care, spun sursele, ar costa peste 100.000 de euro și are un briliant rar pe care rapperul l-a comandat tocmai din Irlanda.

“E un inel deosebit și pentru că Toto s-a implicat 100% în tot procesul realizării lui”

„Nu m-am așteptat să fiu cerută în căsătorie, a fost total neașteptat și sunt foarte fericită! Toto m-a cerut înainte de Revelion, a fost un moment special, iar inelul a fost o surpriză plăcută, este inelul visurilor mele, arată așa cum mi-am imaginat.

E un inel deosebit și pentru că Toto s-a implicat 100% în tot procesul realizării lui.”, a mărturisit Inna pentru Mediaflux. În acest moment, cei doi viitori soți se află într-o binemeritată vacanță în Malta, unde artista a avut un concert fabulos la trecerea dintre ani.

Și-a pierdut bunica

La sfârșitul anului trecut, Inna a avut parte de un moment greu. Și-a pierdut bunica, ființa pe care a iubit-o enorm. Vedeta a postat câteva fotografii cu îngerul din viața ei, iar prietenii spun că a suferit enorm. „RIP… Cea mai tare bunică din lume. Te iubim”, au fost cuvintele artistei.

Fanii au fost alături de vedetă și i-au trimis multe mesaje de încurajare. Inna și Deliric sunt împreună de mai bine de doi ani, iar vedeta are doar cuvinte de laudă pentru iubitul ei. “Mă susține foarte mult. E iubitul pe care mi l-am dorit de foarte mult timp. E un drăguț și mă susține, la fel de mult cum îl susțin și eu pe el”, a declarat cu ceva timp în urmă.

Recomandarile noastre