Inna se mărită! Iată ce inel spectaculos a primit de la Deliric

Inna se mărită! Iată ce inel spectaculos a primit de la Deliric
2022 a fost pentru Inna un an foarte bun, dar nimic nu se compară cu anul care tocmai a început.

Artista a avut parte de cel mai frumos moment, după ce iubitul său, Deliric, a cerut-o în căsătorie. Inna n-a putut să reziste și a postat o fotografie pe contul de socializare cu superba bijuterie. Un lucru destul de rar, pentru că toată lumea știe că artista își ține mereu viața personală cât mai departe de ochii curioșilor.

Deliric a optat pentru un superb diamant

Dar un asemenea inel cu diamant nu putea să nu fie văzut de toată lumea. Cei doi formează un cuplu de doi ani și de atunci sunt rare momentele în care au fost văzuți despărțiți. Iar Inna este, din câte se vede, femeia care l-a făcut atât de fericit, încât nu concepe să o piardă vreodată.

Am avut un an bun, am peste 10 miliarde de vizualizări și streamuri și sunt extrem de recunoscătoare pentru susținerea fanilor

Cu ceva timp în urmă, artista a povestit cum  a fost anul 2022 și ce lucruri cu adevărat extraordinare a bifat în anul care tocmai a trecut. „Am avut un an bun, am peste 10 miliarde de vizualizări și streamuri și sunt extrem de recunoscătoare pentru susținerea fanilor, am fost pentru prima dată pe scena de la Tomorrowland cu Timmy Trumpet, Dmitri Vegas și Like Mike în fața a 200.000 de oameni și a fost incredibil!

Am cântat și la Londra, pe scena The Electric Ballroom, unde în trecut au performat artiști de top, precum U2, Red Hot Chili Peppers, Muse, Prince. Bineînțeles că pe lângă multă muzică, urmează concerte și, desigur, călătorii, iubesc să descopăr lumea”, a declarat Inna, potrivit Wowbiz.

La sfârșitul anului trecut și-a pierdut bunica

Cererea în căsătorie a venit ca un balsam pentru sufletul artistei care la finalul anului trecut și-a pierdut bunica, femeia pe care a iubit-o poate cel mai mult pe acest pământ. Ea a postat atunci câteva fotografii cu cel mai important om din viața sa și câteva cuvinte: “RIP …. Cea mai tare bunică din lume! Te iubim!”.

Recomandarile noastre