Informația momentului. Ce s-a întamplat cu Marius Elisei. Oana Roman, schimbată total la față când a dat vestea

Informația momentului. Ce s-a întamplat cu Marius Elisei. Oana Roman, schimbată total la față când a dat vestea
La 10 ani de la nunta loc, când ar fi trebuit să celebreze și, poate, să anunțe noua cununie, având în vedere că s-au împăcat după divorțul din fața notarului public, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. În ultimele 24 de ore s-a mai întâmplat ceva!

După despărțire, Oana Roman a plecat într-un city-break la munte ca să își regăsească liniștea. Din câte se vede a găsut ceva mai mult. Marius Elisei i-a transmis pe instagram că nu are ce să îi spună ( n.r. – despre despărțire, reproșuri etc.) și că o pupă. Apoi, bărbatul pur și simplu a dispărut. Marius Elisei a luat o pauză de rețele sociale, ca să proceseze ce se întâmplă cu viața lui ajunsă, din nou, la răscruce.

Oana Roman și Marius Elisei, împreună a acasă

Se pare că, după acel city-break, ceva s-a întâmplat. Oana Roman e liniștită, relaxată. Dezvăluie o informație importantă pentru viața ei de cuplu: locuiește în aceeași casă cu cel pe care se supărase la aniversarea lor. Amintim că, la cealaltă despărțire, Marius Elisei  și-a închiriat o altă locuință și a plecat acolo. Acum nu e la fel, el a rămas în casa lor, cea în care au trebăluit de zor, ambii, peste vară, după împăcarea survenită la numai câteva luni după divorțul din fața notarului public.

Oana Roman  zâmbește: „Marius a plecat cu treabă”

„Am ajuns acasă. 2 ore am spălat măturat făcut curat dat mâncare la pui etc. Am rămas eu de serviciu căci Marius a plecat cu treabă. Apoi m-am dus la Easybox să-mi recuperez un colet cu niște cărți și ce credeți? Cutiuța era goală… Dar am sunat la Sameday: au fost foarte drăguți, au înregistrat sesizarea mea și au spus că rezolva problema și îmi trimit acasă coletul. Am început ziua cu aventuri dar e ok. Măcar sunt odihnită”, a postat Oana Roman pe InstaStory.

Lacrimi în mașină

Postarea vine după ce, săptămâna trecută vedeta a izbucnit în lacrimi în fața internauților. Ea a decis să le povestească fanilor săi tot ce întâmplă cu ea în ultima perioadă, dar și motivul despărțirii de Marius Elisei. Deși toată lumea e curioasă să afle ce s-a întâmplat, prietenii brunetei din online au considerat că e mult mai bine ca Oana să păstreze totul pentru ea și i-au transmis că nu e datoare să dea explicații nimănui.

Când un internaut i-a transmis unul dintre cele mai frumoase mesaje, în care i-a explicat cât de mult l-a motivat și i-a schimbat viața,  sub influența problemelor din ultima perioadă, Oana a cedat și lacrimile au început să-i curgă. N-a avut putere decât să mulțumească pentru încrederea de care are parte. Ca atare, vedeta a decis să țină totul pentru ea, dar a afirmat că în curând va pune în practică decizia pe care a luat-o.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre