Cearta a izbucnit între Florin Mototolea, cunoscut sub numele de ”Emi Pian”, șeful Duduienilor, și Ciprian, zis ”Napy”, care conduce clanul Rinu, al spoitorilor. Amândoi, cunoscuți cămătari, îl împrumutaseră cu bani pe unul dintre jucători. Au sărit la bătaie, apoi lupta s-a mutat în stradă, iar la încăierare au participat mai mulți bărbați, din ambele tabere.

Miercuri dimineață, în jurul orei 03.00, prin apel 112 a fost sesizat un conflict între mai multe persoane, în Sectorul 6. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 20 Poliție, fiind identificate mai multe persoane. Doi bărbați au fost transportați la spital, unul dintre ei, în vârstă de 39 de ani, decedând. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei”, a transmis Poliția Capitalei.

Ce s-a întâmplat în realitate

În timpul bătăii, Ciprian Napy, deși rănit și el de cuțit sau sabie, a reușit să sară la gâtul lui Emi Pian și să-l taie artera dintr-o lovitură, susține o sursă de încredere pentru Rețete și vedete. Se știe că o asemenea secțiune produce decesul în câteva zeci de secunde.

La momentul în care ambulanța a ajuns la fața locului, Edi Pian era mort. Însă, oameni cu experiență la asemenea intervenții, când au picat pe o răfuială între interlopi, atât polițiștii, cât și echipajul de pe ambulanță au hotărât să ridice și bărbatul decedat de la fața locului și să-l ducă la Spitalul Universitar, care dispune de morgă. Ar fi fost imposibil să lase cadavrul pe stradă până la sosirea mașinii de la INML, fiindcă spiritele s-ar fi încins și mai rău între beligeranți. Cadavrul putea fi ciopârțit din răzbunare, plus că era posibil ca familia și prietenii lui Edi Pian să vină acolo și războiul cu arme să capete proporții.

De altfel, o altă informație pe care am obținut-o, arată că temerile polițiștilor și ale cadrelor medicale nu au fost neîntemeiate. Marți dimineața, pe o stradă din zona Gării Basarab, acolo unde locuiesc mai multe familii din clanul Pian, înrudit cu Duduienii, s-au strâns zeci de romi și au decis să meargă la Spitalul Elias, acolo unde era internat Ciprian Napy, ucigașul. Au și ajuns acolo, dar nu am putut pătrunde în spital din cauza bodyguarzilor care asigură paza și a polițiștilor trimiși la fața locului. Interlopul rănit este păzit la ușa rezervei din spital de polițiști din trupele speciale.

Coincidență, însă, la câteva ore după înjunghierea lui Emi Pian, a izbucnit un incendiu la o casă din cartierul Bucureștii Noi, locuință care aparține unuia dintre liderii clanului spoitorilor, din care face parte și Napy. Unele surse spun că e vorba chiar de tatăl lui Ciprian Napy, căruia i se spune Rinu.

Pompierii de la ISU Bucureşti-Ilfov au spus că la faţa locului au fost trimise 14 autospeciale de stingere, două mașini SMURD, una de descarcerare şi două autoscări. Casa era lipită de un bloc, iar pompierii au evacuat 22 de locatari. Se vor face cercetări  de către procurori și polițiști, ca să vadă dacă acest incendiu are vreo legătură cu moartea lui Emi Pian. Aseară, ipoteza care se conturase spune că focul ar fi pornit de la o priză defectă.

Mișcări de trupe pe stradă și amenințări

Azi-noapte, în cartierul Rahova, în zona în care locuia Emi Pian, neamurile, prietenii și fanii s-au adunat la priveghi ca să-l jelească.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri