Informație importantă despre Survivor România pentru cei care vor să vadă lupta dintre Faimoși și Războinici

Informație importantă despre Survivor România pentru cei care vor să vadă lupta dintre Faimoși și Războinici
Se face o schimbare importantă la emisiunea „Survivor România” 2021. Anunțul a fost făcut de Kanal D, postul care găzduiește show-ul.

Kanal D a făcut un anunț important pentru fanii emisiuni „Survivor România” 2021. Show-ul prezentat de Daniel Pavel își schimbă ora de difuzare.

Informație importantă despre Survivor România: își schimbă ora de difuzare

Competiția „Survivor România” 2021 nu va mai fi difuzată miercurea și joia, de la ora 22:00. Spre încântarea fanilor, show-ul continuă pe Kanal D, patru zile consecutive pe săptămână, de la ora 20:00. 

O artistă a dat lovitura odată cu participarea Survivor România 2021

Lupta dintre Faimoși și Războinici va putea fi văzută de joi pana duminica, de la ora 20:00, la Kanal D. Încă de la lansare, „Survivor România” 2021 a cucerit inimile publicului, show-ul înregistrând audiențe uriașe. Fapt care a poziționat postul Kanal D pe primul loc, pe toate targeturile.

În timpul săptămâni, grila Kanal D va cuprinde  serialul turcesc „Prizoniera Destinului” în zilele de luni, marți și miercuri, de la orele 20:00. În zilele de joi, vineri, sâmbătă și duminică, se va difuza reality show-ul din Republica Dominicană, „Survivor România” 2021, de la orele 20:00.

Prima eliminare de la „Survivor România” 2021

La „Survivor România” 2021 a avut loc și prima eliminare. Prima pierdere a fost suferită de Faimoși. Aceștia au pierdut un membru al echipei, și anume concurenta Amna.

Momente de panică la Survivor România 2021, cineva a ajuns la spital

Echipa Faimoșilor este formată din Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Roxana Nemeș, Culita Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Majda, Georgiana Lupu și Simona Hapciuc. Marilena Cuciurean, Roxana Georgiana Ghiță, Maria Hîngu, Mellina, Andreea Mosneagu, Alin Salajean, Albert Oprea, Sorin Pușcășu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Cămară compun echipa Războinicilor.

Recomandarile noastre