Informații bombă în scandalul anului. Irina Tănase își întreținea amantul din banii lui Liviu Dragnea?

Informații bombă în scandalul anului. Irina Tănase își întreținea amantul din banii lui Liviu Dragnea?
Au trecut doar câteva zile de când a fost aruncată bomba și s-a aflat că Liviu Dragnea a fost înșelat de mai tânăra lui iubită.

Chiar înainte de ziua sa de nume, sărbătoarea Sfântului Nicolae, Liviu Dragnea a primit palma cea mare. Irina Tănase i-a pus coarne.

Informații bombă în scandalul anului. Irina Tănase își plătea amantul din banii lui Liviu Dragnea?

În timp ce multă lume se aștepta să-i vadă pe Liviu Dragnea și Irina Tănase în fața altarului, cei doi se pare că au luat-o pe drumuri diferite. Asta dacă nu cumva vom asista la o întorsătură a situației. Până una alta, a ieșit la iveală o altă informație: blonda își plătea amantul din banii iubitului.

Cine e soția amantului Paul

Amantul din Galați al Irinei Tănase este un bărbat care arată bine, dar care are însă o soție cu adevărat minunată, frumoasă și delicată. Potrivit informațiilor oferite de EVZ, TT sunt inițialele acesteia, de care pomenea și Paul în discuțiile sale cu Irina Tănase.

 

Chiar dacă este fiul unui afacerist cunoscut din Galați și nu ar avea nicidecum probleme financiare, se pare că tânărul știe bine cum să-și vadă propriul interes și să stoarcă bani de la femei. Lucru pe care l-a făcut și cu Irina, iar aceasta nu s-a dat în lături să-i umple conturile.

„Paul: Iub, cf? De bani ai mai făcut rost?

Irina: Nu, că strâmbă din nas la orice. Când vin, o să-ți dau cash, că o să-mi bage bani. 10 mii.”, se arată în discuțiile dintre cei doi.

„Eu nu intru în acest joc”

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Corectnews, Liviu Dragnea nu a confirmat, nici nu a infirmat despărțirea de Irina, dar a mărturisit că este un bărbat hotărât care atunci când ia o decizie, o face într-un mod asumat. În plus, Dragnea susține că nu și-a spălat niciodată rufele în public și nu o va face niciodată, pentru că este un om cu educație, care sub nici o formă nu va intra în acest joc.

„Păi de ce trebuie să comentez eu? Poate să apară orice, am spus-o și aseară: eu când iau decizii, le iau asumat, le iau ca să fie mai bine, atât mie cât și celorlalți implicați. Și mă țin de ele. Eu nu îmi discut viața privată și nu îmi spăl rufele în public în modul ăsta. Nu am făcut-o niciodată, credeți-mă. Și nu am mare respect, în general, pentru oamenii care fac așa ceva.

Nu îmi stă în caracter. Orice ar mai apărea, reacția mea va fi tot asta: sunt un om cu educație, am respect pentru viața privată a oamenilor și nu o să mă vedeți pe mine vreodată punându-mi mâinile în șold și comentând relațiile nimănui. Implicit, nici pe ale mele. Din punctul ăsta de vedere, poate să apară un serial întreg, eu nu intru în acest joc pentru că este sub demnitatea mea de bărbat, de om cu educație, de om politic. (…)”, a spus Dragnea.

Sursă foto: evz