Inna i-a învins pe maneliști. Melodia ei a cucerit topurile internaționale

Inna i-a învins pe maneliști. Melodia ei a cucerit topurile internaționale
Colaborare de excepție pentru talentata Inna. Ce le pregătește acum fanilor săi e fantastic.

Inna lucrează de zor la lansarea celui mai recent single. Lângă ea va fi unul dintre cei mai iubiți artiști ai lumii.

Inna i-a învins pe maneliști. Melodia ei a cucerit topurile internaționale

Frumoasa cântăreață e în culmea fericirii. Muncește din greu pentru că urmează să lanseze single-ul „Up” cu nimeni altul decât unul dintre cei mai mari artiști ai lumii, rapperul și cântărețul jamaican Sean Paul. Acesta a intrat în lumea bună a muzicii la începutul anului 2000.

Iar cu piesa  „Get Busy” de pe albumul său „Dutty Rock”, a reușit să câștige premiul Grammy. De altfel, Sean a colaborat cu marii artiști ai lumii, de la Beyonce (pentru „Baby Boy”), la Sia, Clean Bandit şi Pharrell Williams.

Sper ca Up să cucerească topurile

Această colaborare a făcut-o extrem de fericită pe artista noastră care speră că noul single va cuceri topurile. „Mă bucur foarte mult pentru această colaborare cu Sean Paul.

Este un artist pe care îl apreciez şi cu care m-am întâlnit adesea la concerte în diverse colţuri ale lumii. Piesele lui sunt hituri cunoscute la nivel internaţional şi sper ca Up să cucerească topurile! Let’s go UP!”, a mărturisit Inna.

Piesa are 12 milioane de vizualizări în doar o lună

Single-ul „Up” a fost lansat în urmă cu o lună şi jumătate și până în acest moment a reușit să aibă peste 12 milioane de vizualizări pe YouTube. De asemenea, se află pe 55 în top Shazam Global, pe locul 6 în top Shazam Dance și pe locul 2 în top Shazam România.

La capitolul subscriberi pe Youtube, Inna are peste 7 milioane. Dar și peste 5,3 miliarde de vizualizări pe YouTube, ceea ce o situează pe locul 6 după alți mari artiști precum Dua Lipa, Adele, Ellie Goulding, Anne Marie și Little Mix.

Sursă foto: instagram