Paul McCartney face mărturisiri ireale în cartea sa. Ce a spus despre Beatles e uluitor

Paul McCartney face mărturisiri ireale în cartea sa. Ce a spus despre Beatles e uluitor
Ceea ce a mărturisit celebrul artist întrece orice așteptare. Și, probabil, va isca un tsunami al nemulțumirilor din partea fanilor.

Dar, realitatea e dură, uneori, iar acum s-a aflat ce muzică ascultă Paul McCartney și care este trupa lui preferată. Fostul component al trupei Beatles a recunoscut totul. Paul McCartney a mărturisit că îi plac mai mult The Everly Brothers decât propria sa trupă, The Beatles. Cântărețul în vârstă de 79 de ani a făcut această remarcă șocantă în cea mai recentă carte a sa, The Lyrics – în timp ce a adăugat că și John Lennon a fost puternic influențat de această trupă, scrie Daily Mail.

El a scris: „Cea mai mare influență asupra lui John și a mea a fost The Everly Brothers”. „Până astăzi, cred că sunt cei mai grozavi. Și erau diferiți. Ați auzit cvartete de frizerie, ați auzit de Beverley Sisters – trei fete – ați auzit cu toții asta. Dar doar doi tipi, doi băieți arătoși? Așa că i-am idolatrizat. Am vrut să fim ei”, a conchis Paul McCartney.

Cine au fost The Everly Brothers, preferații lui Paul McCartney

The Everly Brothers – trupă formată din din Phil și Don – deține recordul pentru cele mai multe Top 100 single-uri ale oricărui duo din istorie. În perioada apogeului succesului lor, în anii 1950 și 1960, cei doi au înregistrat aproape trei duzini de hituri pe Billboard Hot 100.

Creatorii de hit-uri care au început să cânte în familie, împreună cu părinții lor Ike și Margaret, au fost incluși în Rock and Roll Hall of Fame în 1986. După o despărțire acută la începutul anilor 1970, familia Everly s-a reunit în 1983. Don și Phil și-au petrecut o mare parte din copilăria timpurie în Iowa, înainte de a-și petrece anii adolescenței în Tennessee. Acolo și-au început cariera pe scena muzicii country din Nashville, iar primul lor hit, Bye Bye Love, le-a reușit în 1957.

Piesa a fost scrisă de echipa soț-soție a lui Felice și Boudleaux Bryant, care a prezentat-o fără succes de zeci de ori, altor artiști, înainte ca Everly Brothers să dorească să o ia. Ei au transformat piesa în succesul lor inovator, obținând numărul unu în topurile țărilor și chiar numărul doi în topurile pop.

Au urmat o serie de hituri, de la melodii scrise de alții precum Wake Up Little Susie până la melodii scrise de Don precum Cathy’s Clown și (Til) I Kissed You.

Don a murit în august 2021, la vârsta de 84 de ani, la șapte ani după ce și-a pierdut fratele Phil la 74 de ani.

Sursa foto: Instagram