Întâlnirea dintre Ramona Bădescu și Alain Delon era să se lase cu o tragedie. „Nu mai puteam respira”

Întâlnirea dintre Ramona Bădescu și Alain Delon era să se lase cu o tragedie. „Nu mai puteam respira”
Recent, frumoasa Ramona Bădescu a făcut mărturisiri neștiute de nimeni despre familia Ceaușescu. Ce să fi avut cu ea?

Era doar o adolescentă pe vremea dictatorului Nicolae Ceaușescu și a soției sale. Chiar și așa, Elena nu a suportat-o dintr-un motiv anume.

Întâlnirea dintre Ramona Bădescu și Alain Delon era să se lase cu o tragedie. „Nu mai puteam respira”

Ramona Bădescu s-a numărat printre victimele Elenei Ceaușescu. Ce să fi făcut o adolescentă de 17 ani, pe vremea dictatorilor? Absolut nimic, doar că atunci când primei doamne îi cădea cineva în dizgrație, nimeni nu comenta. Și atunci de ce a atras Ramona Bădescu antipatia primului academician al țării? Prin faptul că era prea frumoasă.

Drept urmare, actriței i s-au interzis aparițiile la televiziunea publică, iar motivul era pur și simplu de râsul curcilor. I s-a transmis Ramonei că va sta pe bară pentru că… avea breton.

„Ceaușescu nu suporta bărbații cu barbă, Elena femeile cu breton”

“Elena Ceaușescu era geloasă pe orice femeie, avea acest complex pentru că nu a fost o femeie cultă, o femeie care a obținut lucrurile cu muncă ei, titlurile i s-au făcut pe plac, era o femei vițiată, era geloasă pe orice femeie, nu cred că avea ceva cu mine anume.

Eram totuși micuță, aveam 16-17 ani în acea perioada. Da, eu aveam breton, ea nu suportă bretonul și îmi aduc aminte că Ceaușescu nu suportă bărbații care aveau barbă. (…) Eram micuță, nu puteam să o sperii eu”, a declarat actrița în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

Curtată de Toto Cutugno

Anii au trecut și adolescenta Ramona Bădescu a devenit o femeie extrem de frumoasă și mai ales curtată. Printre cei care și-au dorit să o cucerească s-a numărat și Toto Cutugno, dar ea nu i-a cedat.  Întâlnirea care i-a rămas româncei în suflet a fost cea cu marele actor Alain Delon, unul dintre bărbații cei mai râvniți și mai apreciați din showbizul internațional.

„La o reclamă pentru o companie de telefonie mobilă, Alain Delon mi s-a adresat: «Bon jour, Ramona!». Și m-a servit cu cireșe. De emoție mi-a rămas un sâmbure în gât, el încerca să mă liniștească, fiindcă nu mai puteam respira, a crezut că sunt emoționată!”, a povestit bruneta.

Sursă foto: instagram