Internauții sunt topiți după nepotul lui Traian Băsescu. Ce pasiuni are micuțul Ioanei Băsescu

Internauții sunt topiți după nepotul lui Traian Băsescu. Ce pasiuni are micuțul Ioanei Băsescu
Este o minune de copil și toată lumea îl adoră. Cum a reușit fiul Ioanei Băsescu să-i facă pe toți să se îndrăgostească de el.

Ce mai face Ioana Băsescu? E fericită pentru că are un băiat frumos, care, deși are șase ani, promite mult.

Internauții sunt topiți după nepotul lui Traian Băsescu. Ce pasiuni are micuțul Ioanei

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, e un bunic fericit și un bărbat care nu-și mai poate dori nimic. Are două fete care i-au dăruit nepoți, iar fiul Ioanei Băsescu e remarcabil. Ioana a fost dintotdeauna extrem de atentă la viața ei personală pe care nu a expus-o niciodată excesiv.

Dar, din când în când postează pe contul său de socializare fotografii cu cel mic. Iar prietenii de pe online sunt pur și simplu topiți după Răducu. Mai mult decât atât, Ioana, fiind pasionată de fotografie, știe să-și scoată în evidență copilul cel mai bine.

Face wakeboard și karting

Pe contul de socializare al Ioanei Băsescu sunt fotografii cu micuțul ei care arată ca un fotomodel. Radu are părul lung, un zâmbet extraordinar și, peste toate astea, e pasionat și de sporturile extreme. Pentru că băiatul schiază, face wakeboard și karting, iar Ioana își susține copilul în absolut orice.

Cu cine s-a iubit Ioana Băsescu

Prima dată Ioana Băsescu a fost căsătorită cu Bodo, solistul trupei Proconsul. Cei doi și-au unit destinele în 2003, dar din păcate trei ani mai târziu, au divorțat. Sursele spun că cei doi au început să aibă probleme pentru că Bodo lăsase muzica și se apucase de afaceri. Ulterior, Ioana a avut o relație lungă cu Giovanni Francesco dar, din nefericire, nici relația cu el nu a avut o finalitate. Ba chiar, după cum a scris presa de investigații, Giovanni a ajuns să o toarne la procurorii DNA.

În 2014 însă, Ioana a tras lozul cel mare. Ea s-a căsătorit cu avocatul Radu Pricop, iar din iubirea lor a venit pe lume Radu.

„Astăzi, în jurul orei 07:50, s-a născut primul Băsescu. Este sănătos, are 3,4 kg și țipă!”, a scris fostul președinte al României pe rețeaua de socializare când micuțul a venit pe lume.

Sursă foto: instagram