Ioana și Ilie Năstase – Reghe și Prodanca, două certuri și o împăcare! Cine nu mai divorțează, oare? Foto

Ioana și Ilie Năstase – Reghe și Prodanca, două certuri și o împăcare! Cine nu mai divorțează, oare? Foto
Încurcate sunt căile Domnului. Acum două săptămâni Ioana spunea că nu vrea să mai audă de Ilie Năstase. Acum pare că ceva s-a întâmplat.

Ioana și Ilie Năstase se ceartă, se împacă, de parcă ar fi doi îndrăgostiți. Care să fie adevărul între cei doi?

Ioana și Ilie Năstase, plimbare cu mașina. Le iau locul în media lui Reghe și Prodanca?

Ioana Năstase tace și face. Cu două săptămâni în urmă, bruneta a uimit pe toată lumea când a publicat pe contul de facebook un mesaj prin care explica că nu-l mai vrea pe Ilie în viața ei. Apoi s-a hotărât să depună și actele de divorț. „Răbdarea mea a luat sfârșit.

În toată această perioadă, am avut și ocazia de a cunoaște oameni buni, de o mare valoare și bine intenționați iar pentru asta le mulțumesc! Poate unii dintre dumneavoastră m-ați judecat greșit, alții mi-ați acordat înțelegere și mi-ați apreciat răbdarea care nu a fost deloc ușoară.

Am continuat să lupt, crezând si sperând că se va schimba ceva în bine. Vă rog să mă înțelegeți că în această perioadă voi avea nevoie de liniște și de puțină intimitate!!! Vă mulțumesc frumos pentru înțelegere! Cu deosebit respect, IOANA”, a fost mesajul scris pe Facebook.

Replica lui Ilie a fost pe măsură

Nici Ilie nu a stat pe gânduri când a fost întrebat în ce stadiu e relația cu Ioana și a dat un răspuns care a usturat-o tare pe soția lui. Evident, că toată lumea a înțeles că între cei doi nu mai există nimic. “Nu mă interesează ce apare, eu nu mă uit în presă, nu mă uit pe Facebook. Eu abia m-am sculat, îmi văd de treaba mea.

Nu știu dacă are legătură cu mine, nu am ce să vă spun. Eu pot să vă spun doar că nu mă interesează prostiile astea! Dacă vreți să vorbiți cu cine a postat, vă mulțumesc! Pe mine nu mă interesează persoana. Cine postează trebuie să și răspundă! Eu mă uit la televizor și văd că sunt foarte mulți morți. Despre asta trebuie să vorbim”, a fost replica lui Ilie Năstase, potrivit fanatik.ro.

O nouă telenovelă, divorțul Năstase

Dar, ce să vezi? Recent, jurnaliștii de la Cancan i-au prins pe cei doi împreună. Ilie și Ioana au fost la mall, au făcut cumpărături, apoi s-au urcat în mașina afaceristului și au demarat către complexul rezidențial Stejarii. Unde, probabil că au început discuțiile. Să fie oare vorba de o reîmpăcare? Se joacă de-a șoarecele cu pisica? Sau pur și simplu Ioana a spus că divorțează doar pentru a-l pune pe Ilie din nou cu botul pe labe? Oare prețul împăcării cât va fi de data asta? Să avem parte de o nouă telenovelă, divorțul Năstase?

Sursă foto: cancan, instagram