Recunoașteți personajul? Ipostaza surprinzătoare în care se prezintă o vedetă autohtonă

Recunoașteți personajul? Ipostaza surprinzătoare în care se prezintă o vedetă autohtonă
Seamănă leit cu Eros Ramazzotti și poate, dacă se pune să cânte, îi și iese. O vedetă de la noi a dezvăluit cum arăta în tinerețe.

Iată ipostaza surprinzătoare în care se prezintă o celebritate autohtonă. Este de nerecunoscut. A postat imaginea pe un cont de socializare, iar fanii nu mai contenesc cu laudele și comentariile. Nu le vine să creadă cat de mult seamănă vedeta cu un mare cântăreț a lumii. „Eros Ramazzotti” au comentat, imediat unii dintre cunoscători. Despre cine este vorba?

Chef Sorin Bontea este unul dintre cei mai apreciați chefi, face minuni în bucătărie, dar la cum arăta în tinerețe, avea garantat și un succes epocal pe scena muzicală. El a dezvăluit o fotografie cu el de când era june, iar asemănarea cu vestitul cântăreț italian e izbitoare.

Ipostaza surprinzătoare în care se prezintă o vedetă autohtonă

Celebrul chef este extrem de activ pe rețelele de socializare, acolo unde publică multe imagini din culisele celebrei emisiuni Chefi la cuțite. Colegul lui Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu postează și ce face el în timpul liber. Zilele trecute, chef Sorin Bontea a folosit o aplicație pentru a vedea cum ar putea să arate peste câțiva zeci de ani. În dreptul ei a scris că este în „Sezonul 254 @chefilacutite”.

Luni amuzantul bucătar a decis să le arate fanilor o fotografie de colecție. El a distribuit-o imagine din adolescență, realizată, probabil în timpul unei excursii.

Ceea ce este cu adevărat inconfundabil e zâmbetul lui Sorin Bontea. Practic, în afara faptului că acum pare să mai fi luat în kilograme, dar nu așa mult ca alții, și în afară de faptul că i-au apărut primele fire albe de păr, zâmbetul, privirea și chipul i-au rămas același.

Dar nu doar chipul e neschimbat  la Sorin Bontea. Cunoscutul chef are anumite repere stabile în viață. Unul din ele este soția sa. Poate nu știați, dar chef Sorin Bontea e căsătorit cu aleasa lui de 27 de ani. Ei au doi copii mari, un băiat și o fată.

Sursa foto: Instagram

Vieți anterioare. Semne că sufletul tău s-a reîncarnat de multe ori