Irina Fodor, obstacole la America Express. Nu doar alergia solară îi face probleme, a mai apărut ceva

Irina Fodor, obstacole la America Express. Nu doar alergia solară îi face probleme, a mai apărut ceva
Irina Fodor adoră să fie prezentatoarea emisiunii America Expres 2022, însă are parte de multe peripeții.

Soția lui Răzvan Fodor a trecut printr-o situație greu de gestionat, dar amuzantă. Iată ce a pățit Irina.

Irina Fodor, obstacole la America Express. Nu doar alergia solară îi face probleme, a mai apărut ceva

Recent, Irina Fodor le-a spus fanilor săi de pe rețelele de socializare prin ce situația a trecut. Frumoasa prezentatoare a povestit că angajații de la o curățătorie de la hotelul unde sunt cazați au spălat hainele ei și ale colegilor la un loc. Până aici, nimic ieșit din comun, însă toată lumea s-a trezit cu o mare problemă: n-au mai fost găsite șosetele.

„Găsiți-vă șosetele. Cine are mai multe perechi complete pleacă primul în cursă”

”Cei de la curățătorie s-au gândit să ne desfacă sacii și să spele toate hainele la un loc, ca să câștige timp. Sau au vrut să ne dea și nouă o misiune: Găsiți-vă șosetele. Cine are mai multe perechi complete pleacă primul în cursă”, a scris amuzată Irina Fodor pe Instagram.

Irina a avut probleme de sănătate

Nu e pentru prima dată când Irina trece prin situații grele în America Express. La începutul filmărilor, soția lui Răzvan Fodor a avut probleme de sănătate și a făcut alergie. ”Îmi tratez o alergie solară care a apărut deși am folosit factor de protecție mare, dar se pare că nu a fost suficient pentru soarele arzător de aici. Trimiteți gânduri bune concurenților noștri, căci ei se luptă cu canicula în fiecare minut din cursă”, a spus atunci bruneta.

Cine sunt concurenții

Pe Drumul Aurului, Irina Fodor prezintă alături de Oase și actorul Marius Damian. Cele nouă echipe care se luptă pentru marele premiu de 30.000 de euro sunt Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Cătălin Scărlătescu și partenera lui, Doina Teodoru, Puya și soția sa, Melinda, Bruja și Pufeh, gimnastele Diana Bulimar și Larisa Iordache.

De asemenea, mai participă Jean Gavril și Dinu, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Bie Adam și Mihaela Adam, Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla. Câștigătorii de anul trecut au fost Mihai Petre și soția sa, Elvira, care au parcurs Drumul Împăratului prin Asia.

Sursă foto: instagram