Irina Loghin a fost victima unui jaf. Trăiește cu teama că ar putea fi din nou ținta hoților

Irina Loghin a fost victima unui jaf. Trăiește cu teama că ar putea fi din nou ținta hoților
Hoții au reușit să dea peste cap viața celebrei artiste Irina Loghin, pe care au lăsat-o cu traume emoționale.

Irina Loghin e renumită pentru superbele ei costume populare, unele dintre ele foarte vechi. Iată ce a pățit vedeta.

Irina Loghin a fost victima unui jaf. Ce măsuri a luat celebra artistă

Nu cu mult timp în urmă, iubita cântăreață Irina Loghin a trecut printr-un moment neplăcut. Vedeta se afla la mare, când s-a trezit că hoții au intrat și i-au umblat în costumele populare. Din acel moment, artista a luat o decizie radicală: le-a pus sub cheie. ”Mi s-a furat de la mare, din hotel, un costum frumos, vechi, autentic. De atunci le țin sub cheie, nu le mai port pe acestea”, a declarat Irina Loghin, pentru Fanatik.

O toxiinfecție alimentară i-a pus viața în pericol

Sunt mulți cei care știu că artista nu mai consumă carne de foarte multă vreme, dar puțini care știu care este motivul real. Totul s-a întâmplat după o experiență pe care a avut-o în anul 1979, când a făcut o toxiinfecție alimentară extrem de puternică în timpul unui turneu. Din acel moment, a hotărât că nu va mai mânca niciodată carne.

„Cartofi dulci, care nu îngrașă așa ca cei albi, îi pun la grătar cu ulei de măsline, sunt un deliciu”

„Eram într-un turneu la Sibiu. Și m-am dus la masă cu Benone și alți colegi… Eu sunt mare iubitoare de animale, și eu, și fiica mea, Irinuca. Cu tăierea porcului era un chin, fugeam de acasă, dar în turneu nu am avut ce face și am comandat un grătar de vită. Am făcut o intoxicație mare… Eram pe scenă cu maestrul dirijor Ionel Budișteanu.

Am început să amețesc, să văd steluțe în fața ochilor. M-am dus aproape de maestrul Budișteanu și i-am spus «țineți-mă că mă prăbușesc»… Mi s-au muiat picioarele, m-au luat cu salvarea, m-au dus la spital. (…) De atunci am tăiat carnea de pe lista alimentelor și toate proteinele le iau din nucă, din migdale…

Să vedeți ce preparate fac acasă cu tot felul de amestecuri din semințe. Cartofi dulci, care nu îngrașă așa ca cei albi, îi pun la grătar cu ulei de măsline, sunt un deliciu”, a mărturisit Irina Loghin.