Va fi spectacol azi la Penitenciarul Rahova. Liviu Dragnea va ieși în scurt timp, după ce magistrații Tribunalului Giurgiu a decis eliberarea lui condiționată. Deja au început să se adune susținători, dar și protestatari. Vor fi acolo și o mulțime de jurnaliști.

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, în așteptarea eliberării

Irina Tănase a declarat jurnaliștilor că era acasă, împreună cu prietenii când a aflat vestea că iubitul ei va fi eliberat astăzi, 15 iulie.

„Sunt foarte fericită! Am început să plâng! Acum mă îmbrac și mă duc să îmi iau bărbatul acasă”, a spus irina Tănase pentru Antena 3.

Ulterior, aceasta a publicat și un mesaj pe Instagram: „Îți mulțumesc, Doamne, că ai făcut asta pentru mine”, a scris iubita fostului lider al PSD.

Însă, Liviu Dragnea i-a transmis să nu vină, ci să îl aștepte acasă. Irina Tănase s-a conformat și va sta acasă, împreună cu cei doi copii ai fostlui lider PSD și cei câțiva prieteni care i-au rămas fideli. Întrebată ce va urma, Irina Tănase a spus că încă nu și-a făcut planuri.

Liviu Dragnea este liber după 2 ani și două luni

Liviu Dragnea va ieși în scurt timp , după ce se vor încheia procedurile judiciare. Tribunalul Giurgiu a admis, joi, 15 iulie, cererea acestuia de eliberare condiționată. El se află în penitenciar din 27 mai 2019, când a fost condamnat definitiv de Instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare.

Fostul lider al PSD a făcut mai multe cereri de eliberare, dar acestea au fost respinse.


Liviu Dragnea va ieși din pușcărie în câteva ore. Va dormi în patul lui

Bârfoteca. Asta-i mai lipsea lui Liviu Dragnea! Irina e bine, fiica lui nu prea

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp