Irinel Columbeanu a câștigat lupta cu Enel. Iată câți bani are să-i dea compania

Irinel Columbeanu a câștigat lupta cu Enel. Iată câți bani are să-i dea compania
Cu ceva timp în urmă, Irinel Columbeanu a început să aibă probleme cu Enel, după ce a fost acuzat că nu și-a plătit facturile.

După ce i-a luat foc vila pe care a avut-o la Izvorani, Enel-ul a tăbărât pe capul lui Irinel Columbeanu și a spus că nu și-a plătit facturile.

Irinel Columbeanu a câștigat lupta cu Enel. Iată câți bani are să-i dea compania

După ce Enel l-a dat în judecată că nu și-a plătit datoriile la energie, fără să ia în calcul că el plecase din vila de la Isvorani, iar aceasta luase și foc, Irinel Columbeanu a căutat să-și facă dreptate. Potrivit socotelilor reprezentanților Enel, fostul miliardar ar fi fost restant cu suma de 530 de lei, dar Irinel s-a enervat cumplit, susținând că o vilă care a fost incendiată nu aveam cum să genereze consum de energie.

„Acolo nu locuiește nimeni, cine consumă? Insectele, șobolanii?”

„Cum o casă nelocuită, incendiată, care a ars complet poate genera consum de energie electrică? Și debranșată de la rețea, de ei înșiși. Cred că numai în România se poate întâmpla așa ceva.

Acolo nu locuiește nimeni, cine consumă? Insectele, șobolanii? Cum s-au acumulat facturi pe care nu le-am plătit pentru că în mintea mea, doar spiritele care au dat foc casei, probabil se încălzesc la reșou? Suma oricum e mică, 530 de lei, cred că o să o achit, decât să-mi pierd timpul prin tribunale.

„Ăștia sunt plătiți de noi. Trebuie luptat, cred că singura metodă e cu rachete super-balice”

E posibil însă să mă trezesc și după cu alte facturi. Nu știu ce să fac, o să mă interesez. Probabil un recurs, o expertiză să se vadă că acolo nu-i curent. O țară întreagă e jegmănită pe față de acești furnizori de utilități și de cei care-i lasă să facă așa. Ăștia sunt plătiți de noi. Trebuie luptat, cred că singura metodă e cu rachete super-balice.

Dar nu voi lăsa lucrurile așa”, a declarat Irinel Columbeanu pentru Impact. După sesizări peste sesizări, Irinel a aflat că are de primit de la Enel suma de 8 lei, potrivit ultimei facturi.