Irinel Columbeanu a descoperit secretul corpului tânăr. Nu e confortabil, dar face asta zilnic pregătindu-se să o viziteze pe Monica

Irinel Columbeanu a descoperit secretul corpului tânăr. Nu e confortabil, dar face asta zilnic pregătindu-se să o viziteze pe Monica
Irinel Columbeanu are 65 de ani și, după extravaganțele din tinerețe, acum înțelepciunea îl caracterizează. Se poate spune că și-a învățat lecția de viață din propria existență, dând, vorba aceea, cu capul, iar acum, la vârsta pensionarii, e decis să se țină „verde”.

Irinel Columbeanu spune, cu toată înțelepciunea de care poate da dovadă, că Monica Gabor a fost, de departe, cea mai bună partidă a sa. Ce îi reproșează? „Faptul că i-am atribuit ei ceea ce își dorea să ajungă, pe când aceasta era de fapt ceea ce îmi doream eu, confuzie în care cad din păcate mulți bărbați”, recunoaște fostul milionar de la Izvorani.

Într-un interviupentru Ciao.ro, bărbatul și-a deschis sufletul și spune multor lucruri pe nume. Zilele acestea el se pregătește să plece în America. Va petrece sărbătorile de iarnă acolo, alături de fiica sa, Irina, și de fosta sa soție, Monica Gabor. Practic, sejurul este plătit de partenerul fostei sale soții, după cum recunoaște.

„Toate acestea sunt amănunte pe care urmează să le clarific din timp cu familia Irinei, la fel cum a fost acum 5 ani, când le-am vizitat în decembrie 2017”, după cum le-a spus jurnaliștilor de la Ciao!. Ultima dată, Irinel Columbeanu și-a văzut fiica în „data de 3 iulie 2018, ora 04:38, la aeroport înainte să decoleze spre America”, după cum își amintește cu o precizie maximă. La gândul revederii cu fiica sa ajunsă, între timp, adolescentă, e copleșit de „sentimente de dor, emoție și nostalgie”.

Ce înseamnă pentru Irinel Columbeanu revederea cu fiica sa

„Sper să se dovedească a fi o confirmare a intuiției mele privind soarta Irinei și o încununare a principiilor mele în viață”, recunoaște acesta. El spune că a provocat-o pe fiica sa să se apuce de scris, pentru volumul patru al memoriilor sale: „Eu am provocat-o pe Irina să încerce să îl scrie și astfel să își exprime punctul ei de vedere asupra evenimentelor parcurse în viață, pe care să îl împărtășească, după traducere (am găsit și un traducător autorizat) eventualilor ei, implicit, și potențial numeroși cititori în limba chineză simplificată.

La ora actuală sentimentul meu este că programul de studiu intens la liceul din Malibu pe care îl urmează nu îi va permite să dea curs provocării mele și nu vreau să o tulbur cu întrebări succesive pe acest subiect, ba chiar îi înțeleg ezitarea de a se angaja într-un proiect ireversibil atât de serios și de asemenea dimensiuni”.

Secretul care îi menține lui Irinel Columbeanu trupul tânăr

S-a scris că a pierdut toată averea și că după partajul cu Monica Gabor nu i-au rămas prea multe. Până la urmă, în prezent, Irinel Columbeanu locuiește într-un apartamente de bloc, unde își gătește singur, foarte departe de luxul de la Izvorani, unde avea și personal angajat.

Trăiește din inginerii financiare. „Tranzacționez Comodități de ceva timp alături de un bun prieten și partener, îmi gestionez singur resursele financiare și stau cum nu se poate mai bine .(…) Tocmai de aceea o fac cu și mai mare chibzuință, mai ales că în activitatea de trading pe care o urmez sunt angajate nu numai fonduri personale ci și altele atrase de la terți de a căror încredere beneficiez”, a mai explicat Irinel Columbeanu pentru sursa citată.

Dincolo de astea, Irinel Columbeanu a mărturisit că a descoperit secretul care îi menține trupul tânăr. Dovedește că e foarte credincios, despre fosta sa soție spune că e „un seamăn pe care îl iubește Dumnezeu” și spune despere sine că îl „iubește Cel de sus”. Cu perspectiva că în cinci ani va fi septuagenar, trage din răsputeri și îndură ca să se mențină „verde”.

El a mărturisit, în același interviu exclusiv, secretul „tinereții” pe care l-a descoperit la bătrânețe. „Dușul rece prin care viața m-a trecut m-a trezit spiritual și tonifiat intelectual. Cât despre fizic, sunt la fel de apt și de combativ”, a recunoscut Irinel Columbeanu.