Monica Gabor și Mr. Pink s-au despărțit? Irinel Columbeanu dezvăluie ce se întâmplă în SUA: „Nu cred că e gelos…”

Monica Gabor și Mr. Pink s-au despărțit? Irinel Columbeanu dezvăluie ce se întâmplă în SUA: „Nu cred că e gelos…”
Irinel Columbeanu va începe anul care vine așa cum scrie la carte, dacă toate lucrurile vor decurge așa cum își dorește.

A venit timpul să strălucească soarele și pe strada lui Irinel Columbeanu. Fostul miliardar de la Izvorani speră că-și va vedea îndeplini un vis.

Irinel Columbeanu lămurește situația dintre Monica și Mr. Pink. „Nu s-au despărțit, nici nu au fost certați”

A trăit alături de Monica Gabor cele mai frumoase momente ale vieții sale și o va iubi totdeauna pentru că i-a dăruit cel mai frumos copil de pe pământ. După multă vreme în care nu și-a văzut fata, Irinel Columbeanu spun că va pleca de Crăciun în America.

Unde nu va sta la hotel, ci alături de Irina, Monica Gabor și Mr. Pink. Columbeanu știe că Mr. Pink nu are nici un motiv de gelozie, mai ales că cei doi s-au cunoscut. Cât privește situația dintre Monica și Mr. Pink, Irinel spune că cei doi sunt mai bine ca niciodată.

Nu știu câte zile o să stau acolo, este și în funcție de biletul de avion

„Cu Monica mă înțeleg bine! Cu Irinuca la fel de bine! Chiar astăzi dimineață am vorbit cu ea (n.r- Irinuca). I-am trimis prin mesaje niște mascote și mi-a spus că îi plac. Vorbesc cu ea aproape în fiecare zi. Ne înțelegem de minune. Fiica mea nu știu când mai vine în România, însă vă pot spune că o să merg eu în decembrie, de sărbători, la ea.

 

Nu știu câte zile o să stau acolo, este și în funcție de biletul de avion pe care o să îl găsesc în perioada următoare. Nu o să fiu cazat la hotel. Cel mai probabil o să stau acasă la Monica. Ea este tot cu Mr. Pink. Nu s-au despărțit, nici nu au fost certați.

„I-am trimis niște mascote prin mesaje și mi-a spus că i-au plăcut”

Ultima dată am vorbit cu Monica cred că săptămâna trecută. Tot așa, i-am trimis niște mascote prin mesaje și mi-a spus că i-au plăcut. Mr. Pink nu cred că este gelos că o să merg în America și o să stau cu ei. Având în vedere faptul că am mai conversat cu Monica de mai multe ori prin mesaje, iar el nu a fost deranjat.”, a mai spus Irinel Columbeanu, pentru Click!.