Monica Gabor arată acum tuturor că Mr. Pink e al ei. Milionarul are pe mână o „mala”

Monica Gabor arată acum tuturor că Mr. Pink e al ei. Milionarul are pe mână o „mala”
Monica Gabor e ținută ca-n puf de iubitul ei american. Mr. Pink o răsfață și o duce în excursii doar cu avioane private.

Învățată cu luxul și brandurile fine de către primul ei soț, Irinel Columbeanu, când era încă o adolescentă, Monica Gabor a avut noroc și după divorț. Ea trăiește în Miami, ar partenerul ei este milionar.

Dacă în trecut s-a speculat că relațiile dintre cei doi ar fi problematice, se pare că lucrurile nu stau deloc așa. Iar în susținerea acestei realități stau dovadă cele mai recente postări ale româncei.

Mr. Pink are la mână mătănii budiste numite și mala

În ultima postare a Monicăi Gabor, aceasta ne arată că Mr. Pink e doar al ei. Omul de afaceri cu origini chineze o ține tandru de mână, în avion. Cu această ocazie se vede că bărbatul poartă la mână mătănii budiste numite și mala. Este vorba de un șirag special, care numără peste 100 de bobițe.

Cele 108 mărgele ale mala, sau șirul budist de mărgele de rugăciune, sunt folosite pentru a număra rugăciunile și, în același timp, pentru a le reaminti credincioșilor că trebuie să se concentreze asupra semnificației lor. Aceste mărgele de rugăciune sunt în mod tradițional de culoare maro, dar vin și într-o varietate de culori care simbolizează diferite aspecte ale gândirii și practicii budiste.

Monica Gabor, răsfățată maxim de iubitul ei

Zilele trecute, Monica Gabor și Mr. Pink s-au aflat la Monaco, unde au vizionat și o competiție de Formula 1. Ei s-au cazat în cel mai scump loc din Principat, Suita Prințului și celebrul Hotel de Paris. Pentru apartamentul de 1.000 de metri pătrați Mr. Pink a plătit câte 70.000 de euro pentru fiecare noapte de cazare. Invitații lui, la Monaco, au fost partenerul său, indianul Sheeraz, care, mai nou, se afișează mereu în compania surorii Monicăi Gabor, Ramona Gabor.

Monica Gabor și Mr. Pink, pe numele real Ji Xiang Lhamo, formează un cuplu de circa un deceniu. Deși e milionar, bărbatul fost mereu extrem de discret cu viața sa personală, iar viața lui pare să fie pusă la secret. Chiar și așa, au ieșit la iveală câteva dintre lucrurile pe care Mr. Pink le-a făcut. Se cunoaște faptul că, înainte de a deveni un recunoscut om de afaceri, acesta a primit titlul de „Reîncarnarea lui Buda cel viu”.

Avea atunci doar 16 ani. Puțini cunosc și faptul că acesta a studiat mulți ani religia în India și Nepal. Sursele spun chiar că și-ar fi luat numele de Singa Rinpoche al 8-lea și a fost liderul spiritual al unei secte.

Sursa foto: Instagram