Irinel Columbeanu dezvăluie cum a aflat că Monica Gabor s-a măritat. Totul a pornit de la un act

Irinel Columbeanu dezvăluie cum a aflat că Monica Gabor s-a măritat. Totul a pornit de la un act
S-a aflat adevărul. Monica Gabor e soția milionarului chinez. N-a spus nimănui, nici măcar fostului soț, care a aflat întâmplător.

A iubit-o nebunește, dar din păcate relația dintre Monica Gabor și Irinel Columbeanu s-a terminat cu o despărțire.

Irinel Columbeanu ne spune cum a aflat că Monica Gabor s-a măritat. Totul a pornit de la un act

În podcastul lui Ameri Nasrin, Irinel Columbeanu a vorbit despre situația maritală a fostei sale soții, mărturisind și momentul în care a aflat că s-a căsătorit cu afaceristul chinez Mr. Pink. Chiar și el a aflat că este măritată atunci când a fost nevoie ca cei doi să facă un act: „Ea l-a semnat cu alt nume. Sincer, așa mi-am dat seama că s-a căsătorit”, a spus Irinel.

Monica este căsătorită demult, dar Irinel a păstrat secret

Încă din anul 2020, când am obținut informația, Rețete și Vedete a scris că Monica Gabor s-a căsătorit cu Mr. Pink. Am revenit asupra subiectului în decembrie 2020, atunci când Irinel Columbeanu a apărut în emisiunea lui Denise Rifai, la Kanal D.

Atunci Irinel Columbeanu, aflat într-o situație financiară delicată, a precizat că fosta lui soție nu este căsătorită și a subliniat că nu a luat în calcul ca varianta sa de salvare să fie vreuna dintre femeile din viața sa.
”Monica nu este căsătorită cu cine ați spus dv. (n.r. milionarul Mr. Pink). Dar, căsătorită sau nu, nu m-am gândit niciodată la varianta unui colac de salvare de sex feminin’, a spus Irinel Columbeanu în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Noi am avut, însă, informații clare. Se pare că nunta a avut loc în vara lui 2019, într-un cerc restrâns. Informația a fost confirmată la acel moment chiar de Emil Gabor, tatăl Monicăi, bărbatul spunând că fiica sa nu a putut veni în țară din cauza actelor pe care trebuie să le schimbe după căsătorie. Despre acest episod puteți citi aici.

Monitorizată permanent de chinez

Cu ceva timp în urmă, s-a tot vorbit despre faptul că Mr. Pink și Monica s-ar fi despărțit, dar ulterior aceștia și-au dat o nouă șansă. Se pare că aceasta s-ar fi săturat să fie tot timpul monitorizată și controlată de bărbatul cu care este împreună de 11 ani.

,,Nu ar fi putut niciodată ca ea să fie cea care să-l părăsească pe Mr. Pink. (…) Nu putea face nicio mișcare, era tot timpul sub controlul lui. Era monitorizată în permanență. Avea voie să facă cumpărăturile doar de pe net sau de la un supermaket de lux din zonă, unde Mr. Pink cunoștea pe toată lumea.

Se urcau în mașină și plecau unde voia el. Moni niciodată nu știa unde merge. Ea nu avea servitori în casă, făcea singură toată treaba și nu avea voie să primească musafiri.

Înainte ca Irina să se mute în America, ea putea pleca să o viziteze doar cu acordul iubitului, care știa fix la cât decolează și aterizează avionul și tot ceea ce face Moni din momentul în care ajungea în România”, a mărturisit pentru Playtech o sursă din apropierea Monicăi.

Sursă foto: instagram