Irinel Columbeanu, sătul de femeile foarte tinere și frumoase. Fostul milionar e dispus să încerce și cu cineva de seama lui

Irinel Columbeanu, sătul de femeile foarte tinere și frumoase. Fostul milionar e dispus să încerce și cu cineva de seama lui
După divorțul de Monica Gabor, Irinel Columbeanu a încercat de mai multe ori să-și refacă viața sentimentală, dar nici o femeie, se pare, nu s-a ridicat la nivelul fostei soții.

Fostul milionar de la Izvorani își caută și acum iubirea și a mai lăsat din pretenții. Iată ce-și dorește Irinel Columbeanu să aibă lângă el.

De Dragobete, Irinel Columbeanu obișnuia în trecut să se distreze cu cele mai frumoase femei, iar acum e mai singur ca niciodată. S-a despărțit și de fosta iubită, Oana Cojocaru și de atunci parcă nici o femeie nu se mai lipește de el. Dar acesta nu se lasă și speră din suflet că va reuși să o găsească pe femeia care să-i fie alături și la bine și la greu. De data asta, nu mai vrea cele fotomodele, ci doar pe cineva care să-i înțeleagă sufletul și alături de care să trăiască o viață frumoasă.

„Trebuie doar să ne înțelegem, atâta tot”

„Nu sărbătoresc Dragobetele! Anul acesta sunt singur, nu am iubită, nu sunt cu nimeni, nu mai sunt cu Oana! Un an de Dragobete singur, unul cu cineva și tot așa. Așa a fost să fie anul acesta.

Îmi doresc pe cineva în viața mea, normal, dacă este să fie! Viitoarea persoană de lângă mine nu trebuie să fie în niciun fel sau să arate într-un fel anume… într-un mod deosebit. Trebuie doar să ne înțelegem, atâta tot”, a declarat fostul afacerist.

Irinel Columbeanu s-a iubit cu Oana Cojocaru timp de trei ani

Cu frumoasa Oana Cojocaru, mai mică decât el cu 40 de ani, Irinel Columbeanu a avut o relație de trei ani. Totul s-a dus pe apa sâmbetei după ce acesta a pierdut ultimii bani. De altfel, Oanei părea că nu-i pasă deloc atunci când l-a văzut pe fostul iubit în compania altor frumuseți. „Nu, nu știu, de ce să mă afecteze? Foarte bine. Acum noi nu mai suntem într-o relație, deci nu ar avea de ce să mă afecteze, pentru că ne-am despărțit”, a mărturisit Oana în acel moment.

Recomandarile noastre