Ironia sorții! Anda Adam, bătută chiar în locul unde s-a cunoscut cu logodnicul ei, Joseph! Voiau să celebreze Iată declarațiile lui.

Ironia sorții! Anda Adam, bătută chiar în locul unde s-a cunoscut cu logodnicul ei, Joseph! Voiau să celebreze Iată declarațiile lui.
Chiar înainte de marele scandal din Poiana Brașov, Anda Adam și iubitul ei au apărut la televizor și au povestit, fericiți, despre noua lor familie și ce planuri de viitor au.

Incidentul și ancheta Poliției nu le va schimba nicicum viața Andei și logodnicului ei. Se iubesc și viitorul sună bine pentru ei, din câte au împărtășit publicului.

Anda Adam și logodnicul ei româno-francez, Yosif Eudor Mohaci, alintat Joseph, au fost invitații lui Teo, la Kanal D. Au venit însoțiți de micuța Evelin, fiica artistei. Micuța a stat tot timpul cuminte pe canapea lângă Joseph, căruia îi spune deja „Tati”. Când a fost întrebată de Teo cine îi pregătește micul dejun, cu cine se joacă mai mult, fetița a spus, fără să stea pe gânduri, că Joseph.

Bărbatul are și el o fetiță dintr-o relație anterioară, care e cam de aceeași vârstă cu Evelin. Cele două au devenit prietene foarte bune și se înțeleg minunat. Anda a spus că petrec mult timp împreună, astfel că acum casa e însuflețită de copii, că au devenit o familie mai mare.

Joseph a cunoscut-o pe Anda Adam la Brașov

Iubitul Andei provine dintr-o familie de români, plecată din Arad în Franța. El este născut acolo, așa că școala și formarea lui s-a petrecut departe de țara părinților săi. Însă, așa cum a povestit, în casă s-a vorbit mereu românește și s-au respectat tradițiile. Nu-i este străină mâncarea românească, a crescut cu ea, Crăciunul era o sărbătoare importantă, cu sarmale și mămăliguță. Părinții lui trăiesc acum în Elveția.

Joseph și Anda au povestit cum s-au cunoscut. Inițiativa a avut-o el, un fel de „agățat” civilizat.

„Joseph: Ne-am cunoscut într-un restaurant, la un hotel din Brașov. A avut ceva deosebit, m-am dus direct la ea, era cu mai multe prietene la o masă, cu vreo șapte sau opt și mi-am luat un scaun și m-am pus lângă ele.

Anda Adam: S-a pus direct lângă mine și vorbea un pic stricat și i-am zis: „Bună, dar tu de ce…” și mi-a zis că e din Franța. A avut un curaj fantastic. A știut ce își dorește.

Joseph: I-am lăsat eu numărul la recepție la hotel, dar nu m-a sunat niciodată.

Anda Adam: Dar mi-a plăcut de el de la prima interacțiune. În primul rând, eu am o obsesie pentru ochii deschiși la culoare. Am crezut că e doar o chestie de moment și pur și simplu se bagă în seamă. Am avut grijă, pentru că prioritate avea Evelin și mereu am încercat să o protejez pe ea și chiar și dacă el mi-a lăsat un număr de telefon nu l-am sunat niciodată, pentru că eu nu știam ce intenții are. Eu eram într-o perioadă în care oricum mă axam pe carieră și pe ce ținea de fetița mea și nu-mi stătea gândul să caut pe cineva”.

Remintim că în Ajun de Crăciun, artista a fost lovită de o doamnă, în recepția hotelului din Poiana Brașov. Copiii celor două s-ar fi certat și de aici a izbucnit și scandalul dintre ele. Poliția a intervenit și a deschis dosar penal de cercetare pentru loviri ( MAI MULTE DETALII AICI!).

VEZI CUM ARATĂ ANDA DUPĂ CE A FOST ZGÂRIATĂ PE FAȚĂ, AICI! 

Anda și Yosif doreau să aibă un Crăciun romantic, chiar în locul în care s-au cunoscut. Anda Adam era însoțită și de mama ei, care a venit din America. (Artista s-a retras de la „Bravo, ai stil! Celebrities” după ce a mărturisit că mama ei are probleme de sănătate și trebuie să stea cu ea.)

Inimioarele din aer au zburat o dată cu acest eveniment urât, însă pe parcurs totul a revenit la normal.

Planuri de afaceri și o casă de producție

Dezvăluirile celor doi au continuat în platoul „Teo Show”. Joseph a spus că el nu știa cine este Anda Adam, că e vedetă, cântăreață de top în România. ”Nu știam cine este, nu mă uitam la televizor la posturile românești. Mi-a plăcut de ea, avea ceva deosebit”, a mărturisit.

Joseph are afaceri, dar acum are planuri comune cu Anda. Despre unul dintre ele a vorbit artista. Vor să facă un studio, o casă de producție prin care să sprijine tinerii care se afirmă în muzică, dar apoi nu mai găsesc oportunități de promovare.

Petrecerea de logodnă, organizată dar amânată

Anda Adam și iubitul ei trebuia să aibă petrecerea de logodnă pe 4 decembrie. Organizaseră totul. La restaurant rezervaseră doar 70 de locuri, așa cum prevedeau noile restricții, acceptaseră programul de până la ora 21.00.

Peste un singur lucru nu au putut trece, când a venit noua restricție: că în restaurant nu au voie decât cu muzică ambientală, în surdină. Anda a spus că între invitați erau mulți artiști care nu s-ar fi abținut să pună mâna pe microfon și să cânte. Inclusiv ea. Așa că au amânat totul. Până când se vor mai „îmbunătăți” restricțiile.