Simona Ionescu / Redactor Șef

Medicii i-au încredințat vindecarea cazurilor incurabile. E de necrezut ce a putut să facă Serge Leon Alalouf

Medicii i-au încredințat vindecarea cazurilor incurabile. E de necrezut ce a putut să facă Serge Leon Alalouf
De când e lumea și pământul, omul deține puteri de care nu este conștient, prin care poate vindeca. Unul dintre persoanele care au uimit omenirea a fost Serge Leon Alalouf.

Vindecările miraculoase nu mai sunt de mult un mit, iar Serge Leon Alalouf face parte din categoria celor considerați trimișii lui Dumnezeu pe pământ.

Medicii i-au încredințat vindecarea cazurilor incurabile. E de necrezut ce a putut să facă Serge Leon Alalouf

Nimeni nu a înțeles vreodată ce capacități extrasenzoriale a avut Serge Leon Alalouf, considerat cel mai mare vindecător al lumii. Și nu puține au fost momentele în care nici măcar el nu înțelegea cum poate face asemenea miracole. „Deseori, mă întreb dacă puterea de vindecare a radiaţiilor mele este de competenţa fiziologiei, a psihologiei sau parapsihologiei. Sub ce formă se manifestă?

Seamănă cu un curent electric ori cu o formă spirituală de sugestie? Acţionează asupra tuturor felurilor de boli şi în ce măsură se arată eficientă? Ce fel de factori îi pot modifica acţiunea şi ce procese asigură realizarea ei cea mai fecundă?”, a declarat în trecut vindecătorul.

A susținut că harul l-a moștenit de la bunica

Alalouf a văzut lumina zilei la Salonic, în anul 1905, în ajunul Crăciunului, la ora 24.00. Specialiștii în paranormal susțin că a fost primul semn că micuțul va face ce alții nu au reușit niciodată. Va vindeca lumea. Pe de altă parte însă, el susținea cu tărie că puterea a moștenit-o de la bunica sa care ar fi îngrijit-o pe însăși regina Mary a Angliei. La doar 15 ani, după ce s-a instalat în Franța, băiatul a avut primul „șoc”.

A văzut cum toți peștii pe care îi atingea, se mumificau. N-a durat mult și a fost remarcat de un profesor de la Facultatea de Medicină care i-a cerut băiatului să pună mâna pe rănile unui bolnav. Rezultatul a depășit orice așteptare. Rana acestuia s-a închis în doar 24 de ore.

Au existat și numeroase denunţuri din partea unor organizaţii medicale, care îl acuzau de practicarea ilegală a medicinei. Dar procesele succesive s-au transformat într-o interminabilă mărturie a pacienţilor săi. Printre ei, se aflau mulţi medici şi oameni de ştiinţă, care nu aveau reţineri în a confirma că el îi vindecase. Nu au lipsit nici demonstraţii spectaculoase ale capacităţilor sale, astfel încât acele audieri au ajuns să se transforme în adevărate procese împotriva medicilor neîncrezători, care îl acuzau că nu deţinea un titlu care să-i dea girul să practice medicina.

Printre pacienții săi s-a numărat regele Alfonso al XIII-lea al Spaniei

După ce Serge Leon Alalouf l-a vindecat pe fiul unui comisar de poliție, viața lui s-a schimbat definitiv. Oamenii au început să vină la el pe bandă rulantă și a ajuns cunoscut în toată lumea și a ajuns chiar să fie invitat la Curtea Regală a Marii Britanii. Din rândul pacienților săi au făcut parte regele Alfonso al XIII-lea al Spaniei, Ghandi și președintele Franței, Edouard Herriot. Dar și mulți oameni de știință care au susținut că îi datorează viața.

Cercetătorii au încercat din răsputeri să afle care este natura capacităților sale ieșite din comun, însă nici un studiu nu le-a fost de ajutor. Celebrul vindecător, dar și prezicător a trecut în lumea celor drepți călcat de mașină, pe 6 aprilie 1982, în Touluse (Franţa). Cu câteva săptămâni mai înainte, Alalouf spusese unuia dintre cei mai buni prieteni ai săi că peste puţin timp se va confrunta cu o moarte violentă.

 

Pe Amazon, o carte despre vindecătorul Alalouf și misterele sale se vinde cu 100 de dolari. Cartea a fost publicată în 1 ianuarie 1959 și conține foarte multe fotografii.

Sursă foto: ladepeche.fr

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre