Lady Glenconner, prietena reginei Elisabeta i-a reproșat lui Meghan Markle că a crezut că a face parte din Familia Regală ar fi același lucru cu a fi un star de cinema. În vârstă de 91 de ani a fost una dintre cele șase domnișoare de onoare ale reginei Elisabeta a II-a la încoronarea reginei Elisabeta a II-a, în 1953, a regretatului monarh.
Ducesa de Sussex credea că va fi „plimbată într-o trăsură de aur”
Dar conexiunile sale regale nu se termină aici. Pe lângă faptul că s-a bucurat de o prietenie din copilărie cu regretata regină, a fost doamna de onoare a surorii monarhului, Prințesa Margaret. Ea a spus că ducesa de Sussex credea că va fi „plimbată într-o trăsură de aur” după căsătoria cu prințul Harry și nu știa ce îndatoriri se așteaptă de la ea. Prietena reginei Elisabeta a menționat totodată că îi pare foarte rău pentru prințul Harry, mărturisind că același lucru îl resimt și americanii.
„Cred că ea a crezut că era ca și cum ar fi fost un fel de a fi o altă actriță”
Invitată la podcastul Rosebud cu Gyles Brandreth, Lady Glenconner a subliniat: „Cred că ceea ce s-a întâmplat cu Meghan a fost că nu avea nicio idee despre ce se aștepta de la ea. Cred că ea a crezut că era ca și cum ar fi fost un fel de a fi o altă actriță. Dar a fi membru al Familiei Regale, pentru ea a fost extrem de plictisitor. Tuturor ne pare rău pentru Harry”. Lady Glenconner a subliniat și faptul că se așteaptă ca membrii Familiei Regale să întâlnească mii de oameni și să spună ceva interesant și drăguț fiecărei persoane.
În 2020 au părăsit familia regală
Meghan Markle, în vârstă de 42 de ani, și prințul Harry, în vârstă de 39 de ani, s-au cunoscut în 2016 și s-au căsătorit doi ani mai târziu. În ianuarie 2020, perechea „a părăsit familia regală” și a renunțat la statutul de membru senior al familiei regale. Ei au părăsit Marea Britanie și au semnat contracte media majore cu Spotify, de care s-au despărțit acum, și Netflix. Meghan și Harry locuiesc în California și au criticat monarhia în mai multe rânduri.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook