Simona Ionescu / Redactor Șef

O nouă victimă în Rețeaua Epstein. Femeia spune că a fost amenințată că va fi dată hrană la crocodili

O nouă victimă în Rețeaua Epstein. Femeia spune că a fost amenințată că va fi dată hrană la crocodili
O femeie de origine turcă a ieșit la rampă cu niște acuzații uluitoare la adresa lui Jeffrey Epstein și a proxenetei sale, Ghislaine Maxwell. Dosarul rețelei de trafic de persoane, în care femeile erau plasate în paturile unor bărbați din „înalta societate”, se judecă la New York.

Numele noii victime nu a fost făcut public. Femeia spune că avea 26 de ani în momentul în care au început să trăiască în preajma celor doi, Epstein și Maxwell. Era la sfârșitul anului 2006 sau în ianuarie 2007 cînd i-a cunoscut.

Documentele aflate pe masa instanței, obținute de The Miami Herald și citat de Daily Mail, au fost depuse pe 22 martie 2021. În aceste documente se spune că turcoaica părea mult mai tânără decât 26 de ani. I s-a spus să le spună bărbaților la care a fost traficată ulterior că are 17 ani.

Femeia a povestit că i-a cunoscut pe Epstein și Maxwell la un grătar găzduit de patronul ei din acea vreme, care îl cunoștea bine pe milionarul Jefferey Epstein.

Șeful ei i-a spus că Epstein vrea să închirieze o proprietate în zonă și i-a găsit el un loc pentru 10.000 de dolari pe lună.

Epstein i-a spus că dorește să o angajeze să lucreze pentru el și a început să-i facă niște cadouri. Plus că i-a promis că-i va găsi ei și soțul ei de atunci niște joburi avantajoase, a dezvăluit Miami Herald.

Violată de Epstein și amenințată cu crocodilii

Victima a declarat că era calificată și coafeză. În ianuarie 2008, după cereri repetate venite de la Ghislaine Maxwell, femeia a fost de acord să meargă la conacul din Palm Beach a lui Epstein ca să-i facă o tunsoare. Când a ajuns în casă l-a găsit pe Epstein gol. Cu ajutorul lui Maxwell, susține ziarul, Epstein a violat-o, amenințând-o cu armele pe care le avea. După, i-a dat 200 de dolari.

Când femeia a spus că va suna la poliție, Ghislaine Maxwell a susținut că a sunat deja la poliție. Într-adevăr, au sosit doi bărbați, pretinzând că sunt ofițeri. Aceștia, despre care victima nu știe dacă chiar erau polițiști, au amenințat-o că o arestează pentru prostituție, că-i ia fiul și o vor deporta.

Epstein și Maxwell s-au urcat în mașina turcoaicei și i-au ordonat să conducă, luându-și de acasă și fiul de opt ani pe parcurs. Au îndrumat-o către un curs de apă plin de aligatori.

„Epstein a condus-o pe reclamantă la râu și i-a spus în detaliu, explicit că – așa cum li s-a întâmplat și altor femei în trecut – va ajunge și ea în această apă și va fi devorată de crocodili dacă ar dezvălui vreodată ce i-a făcut Epstein „, a spus avocatul victimei.

Femeia a mai spus că a fost dusă la un hotel din Napoli, Florida, unde timp de câteva zile a fost violată în mod repetat de Epstein și Maxwell, chiar în prezența fiului ei.

Turcoaica a fost plasată și unui judecător din Florida

Ea susține că, în următoarele cinci luni până în mai 2008, au amenințat-o și au intimidat-o, subliniind influența lui Epstein asupra FBI, a autorităților de imigrare și forțelor de ordine din statul Florida.

De asemenea, femeia a declarat că Epstein i-a tot promis că-i va ajuta soțul să-și găsească un loc de muncă la FBI. S-a folosit de acest lucru și a obligat-o să întrețină relații sexuale cu alți bărbați. Inclusiv un bărbat mai în vârstă, numit „Walter” și un alt bărbat care a spus că este un judecător local.

Avocatul lui Ghislain Maxwell nu a comentat ultimul caz.

Maxwell a fost arestată în iulie 2020 și așteaptă în prezent procesul într-o închisoare din Brooklyn. Este acuzată de trafic sexual.

Epstein a fost arestat în iulie 2019, la vârsta de 66 de ani, și s-a sinucis o lună mai târziu, în închisoare, în așteptarea procesului.

Bombă! Noi informații incendiare despre pedofilul Epstein, iubita lui și Prințul Andrew au devenit publice

Verdict în Cazul pedofilului Epstein: Ghislaine Maxwell rămâne arestată un an!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre