Simona Ionescu / Redactor Șef

Părinți scandalizați de profesoara trans care insistă să vină așa la ore. Imagini necenzurate

Părinți scandalizați de profesoara trans care insistă să vină așa la ore. Imagini necenzurate
Pusă pe liber din școala unde a predat până în primăvară, profesoara revine din această toamnă la catedră, în timp ce părinții elevilor sunt scandalizați, iar corpul profesoral  ia măsuri de securitate sporită în instituția de învățământ.

Profesoara transsexuală pune școala pe un butoi de pulbere, insistând să vină la ore purtând proteze mamare cupa Z și bluze mulate. În timp ce corpul îi arată complet disproporționat din cauza mărimii anormale a sânilor, ea insistă că aceștia sunt „naturali”, și îi etalează sub bluze care îi pun în evidență fiecare detaliu anatomic.

Kayla Lemieux, profesoara transsexuală cu sâni protetici cupa Z, va preda la Liceul Nora Frances Henderson din Ontario, Canada, după ce școala anterioară a trimis-o în concediu fără plată, ca urmare a insistenței cu care își etala giganticii sâni falși cu detalii anatomice la vedere.

În mod curios, profesoara „poartă” sânii gigantici doar în fața elevilor, ea fiind fotografiată fără ei atunci când nu se afla în sala de clasă.

La începutul anului, părinții s-au aliat pentru a cere explicații Consiliului Școlar Local pentru că nu a impus un cod vestimentar decent pentru Lemieux, înainte de a o suspenda și de a o retrage din corpul profesoral.

Profesoara trans scandalizează părinții cu felul de a se prezenta la ore

Același consiliu școlar prezidează noul angajator al lui Lemieux, care, potrivit directorului său, va spori securitatea ca urmare a angajării femeii. Conducerea liceului din Ontario se așteaptă la proteste și agresiuni, ca atare, din cauza neobișnuitei angajate s-au luat o serie de măsuri menite să protejeze elevii. Aceste măsuri includ planuri speciale de intrare și ieșire și utilizarea obligatorie a unui interfon pentru acces în clădirea școlii. De asemenea, părinții sau tutorii elevilor nu vor putea intra în școală fără a cere acest lucru, în prealabil, prin e-mail, arată Daily Mail.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by אמונה (@faithlovesyeshua)

Lemieux insistă că sânii ei sunt naturali – rezultatul unei afecțiuni numite „gigantomastie”. Cu toate acestea, după mai multe inistențe din partea presei, ea a recunoscut că nu a primit niciodată un diagnostic medical oficial pentru această afecțiune extrem de rară.

Lemieux susține, de asemenea, că este intersexuală – ceea ce înseamnă că profesoara trans s-a născut cu organe sexuale atât masculine, cât și feminine.

Profesoara a fost surprinsă fără sâni, îmbrăcată în bărbat

Dar declarația ei a fost pusă sub semnul întrebării atunci când au apărut fotografii care păreau să o arate îmbrăcată ca un bărbat – fără protezele mamare și purtând o peruca blondă. Imaginile respective au fost unul din motivele suspendării ei din învățământ din urmă cu câteva luni, a relatat la vremea respectivă Toronto Sun.

Profesoara trans insistă să apară așa în fața elevilor, dar când e acasă își dă sânii jos

Până atunci, ea a beneficiat de sprijinul total al Consiliului Școlar Local, care a spus că este vorba despre o „problemă de personal”, iar elevii din școală au fost chiar amenințați cu suspendarea dacă erau prinși făcând fotografii sau înregistrări video cu ea.

Lemieux a ținut prima pagină a ziarelor de mai multe ori și as-a scris că a început tranziția de la bărbat la femeie în 2021.

În decembrie, David Menzies, un prezentator al postului de știri canadian de dreapta Rebel Media, a vorbit despre faptul că Lemieux a fost scos dintr-un teatru, într-o apariție în cadrul emisiunii Fox News a lui Tucker Carlson. Menzies a discutat despre incident și într-un episod din noiembrie al emisiunii sale. Atunci, el a spus despre prezența lui Lemieux la recitalul de dans: „Este atât de scârbos. Este atât de deranjant. Este atât de josnic”.

În timpul aceluiași episod, Menzies a declarat că a adus o echipă de filmare la apartamentul lui Lemieux. El a spus că a fost martor la faptul că Lemieux își scosese sânii și peruca în timp ce se afla acasă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre