Ella Slack a dezvăluit că ea a fost „înlocuitoarea” reginei Elisabeta timp de treizeci de ani. Cum a devenit sosia Suveranei.
În perioada pandemiei de coronavirus, membrii familiei regale s-au izolat separat. Regina s-a mutat de la Palatul Buckingham și a petrecut timpul cu prințul Philip la Castelul Windsor, familia Cambridges s-a îndreptat spre reședința lor din Norfolk, Anmer Hall, iar prințul Charles a rămas în Scoția cu Camilla, ducesa de Cornwall. Ca urmare a restricțiilor, aceștia nu au participat personal la niciun angajament regal, alegând în schimb să continue să lucreze virtual.
După ce și-au reluat îndatoririle, s-a aflat că regina Elisabeta a preferat să-și trimită sosia la evenimentele importante. Lucru de care nu s-a știut până atunci. S-a aflat că femeia Ella Slack a fost femeia care a reușit s-o imite foarte bine pe regină, având aceeași statură și înălțime. „Probabil că am fost regină înlocuitoare de peste 50 de ori. nu arăt ca regina – dar am aceeași statură și înălțime”, a declarat ea pentru Great Big Story.
Ce presupune mai exact acest rol
Deși nu a participat la angajamentele regale în numele reginei, ea a acționat ca un fel de dublură în timpul repetițiilor pentru evenimentele majore. Întrucât Majestatea Sa avea un program foarte încărcat, nu putea participa întotdeauna la repetiții, așa că a fost aleasă Ella Slack. „Totul a început pentru că eram la BBC și producătorul care se ocupa de cenotaf a venit la mine și mi-a spus că regina a trimis un mesaj în care spunea că atunci când stătea la cenotaf, avea soarele în ochi și că putem face ceva în acest sens.
A călătorit în trăsura regală a reginei Elisabeta
I-am spus: „Vreți să vin eu să stau în locul dumneavoastră?”, pentru că toți directorii de scenă erau bărbați de 1,80 metri!”, a mărturisit femeia. Nu numai că a călătorit în trăsura regală a reginei, unde i s-a permis să încerce să facă valul regal, dar a participat și la repetiția pentru deschiderea oficială a Parlamentului. Ella și-a amintit că exista o regulă pe care trebuie neapărat să o respecte. „Nu mi s-a permis niciodată să mă așez pe tron la Camera Lorzilor. Este o regulă foarte strictă”, a menționat aceasta.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook