Iubitul Lidiei Buble, în vizită la familia artistei. Pare că fericirea este la cote maxime

Iubitul Lidiei Buble, în vizită la familia artistei. Pare că fericirea este la cote maxime
Lidia Buble a fost prudentă înainte să recunoască direct că este îndrăgostită până peste cap. Pare că și alesul inimii sale, actorul spaniol Harlys Becerra, nu poate sta departe de ea. A venit la București și a cunoscut o parte din familia iubitei.

Actorul spaniol Harlys Becerra (37 de ani) a venit la București și a postat pentru fanii săi imagini cu Parlamentul României și cu iubita lui, nimeni alta decât Lidia Buble. Pe pozele postate sunt multe inimioare.

Harlys Becerra : ”Înotați, fugiți, râdeți, mâncați, iubiți, respirați profund, ajutați, străluciți, dansați … Pălăria asta are un nume btw (n.r. by the way), am făcut-o pentru cineva foarte special.”

Iubitul Lidiei Buble în vizită la familia artistei

Lidia Buble și-a prezentat iubitul familiei. Harlys Becerra a venit în urma cu două zile în România și a arătat fanilor ce face aici. Ba chiar ne-a arătat și o pălărie nouă pe care a cumpărat-o ”pentru cineva special”.

Blondina este într-o relație cu actorul spaniol. A recunoscut de curând, după ce au fost imagini cu cei doi în mai multe vacanțe exotice. Pare că îndrăgostiții au trecut la un alt nivel, astfel frumoasa blondină l-a prezentat membrilor familiei.

Actorul a venit pentru prima dată în România, doar pentru a-și revedea iubita și a se bucura de momente pline de fericire. Cântăreața noastră i-a făcut cunoștință chiar și cu câțiva membrii din familia ei. Nu se știe dacă actorul spaniol a făcut cunoștință și cu părinții artistei. Însă cert este că sora Lidiei, Loredana, l-a văzut și a vorbit ore în șir cu posibilul ei cumnat. Probabil că o întâlnire a avut sau va avea și cu jurnalistul Iosif Buble, fratele Lidiei.

Lidia Buble spune că este foarte fericită

Până acum, cei doi îndrăgostiți și-au dat întâlniri doar prin străinătate. Lidia Buble s-a întors la București după o vară de vacanțe împreună cu Harlys Becerra. Acesta nu a putut sta mult timp departe și a venit și el în țara noastră. Actorul a postat o fotografie pe InstaStory în care le arată fanilor săi din Săania, Cuba și din lumea întreagă, care-l urmăresc în serialul de pe Netflix , că este în România, la București.

„Chiar sunt fericită, foarte fericită şi foarte împlinită pe toate planurile. În două-trei cuvinte, mi-a pus Dumnezeu mâna în cap. Eu cred că fiecare om merită să fie fericit şi vă doresc să fiţi măcar la fel de fericiţi cum sunt eu. Sunt norocoasă. Pentru mine nu există actori, cântăreţi, vedete, ne-vedete. Fiecare avem un job, o meserie pe care o facem. Da, este foarte adevărată că dragoste vine când nu te aştepţi şi răsare unde nu te aştepţi.”, a mărturisit Lidia Buble.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp