Iubitul Oanei Matache nu se lasă. Rockerul îi dă replică mamei Deliei: „În primul rând, nu este soacra mea…”

Iubitul Oanei Matache nu se lasă. Rockerul îi dă replică mamei Deliei: „În primul rând, nu este soacra mea…”
Gina Matache și iubitul Oanei nu se suportă. Dacă mama Deliei face orice să o scape pe Oana de tânărul de 28 de ani, acestuia nu-i pasă și își vede de povestea lui de iubire.

Cu puțin timp în urmă, Gina Matache a făcut mai multe postări pe contul său de socializare, în care mărturisea că-și dorește ca nepoții săi să nu stea în preajma noului iubit al fiicei sale.

Cu puțin timp în urmă, Radu Siffredi a făcut un live, unde, stăpân pe situație, i-a transmis posibilei viitoarei soacre un mesaj. Acesta spune că nu o cunoaște pe mama Oanei și dă de înțeles că nu-l interesează acțiunile ei. De asemenea, el susține că nu a întâlnit-o pe mama Deliei niciodată și-i reamintește că nu are nici un drept să se comporte astfel cu el.

„A postat două poze cu mine și o filmare cu mine (…) în care îmi înjuram și eu un prieten”

„În primul rând, nu este soacra mea pentru că trăiesc în concubinaj cu Oana. (…) Încerc și eu să mă descurc, sunt doar un rocker tatuat, după cum puteți vedea. (…) Cu multă stimă și respect, doamna Gina Matache s-a decis să posteze o poză cu mine pe Instagram, cu comentariul ”Aveți grijă ce psihiatru alegeți” (…)

A filmat un telefon doamna Gina cu un alt telefon, nu se discută chestiilea asta, ea știe cu telefoanele, eu nu mă pricep. A postat două poze cu mine și o filmare cu mine (…) în care îmi înjuram și eu un prieten. Sunt tânăr, am 28 de ani doamna Gina, ce vreți să fac? Nu am voie să vorbesc cu…

„Dacă ar fi să o văd pe stradă pentru prima dată nu aș ști că este doamna Gina Matache”

Nu am cunoscut-o niciodată, nu am văzut-o niciodată, văd că în poze este într-un fel, dar nici nu știu cum arată în realitate, adică dacă ar fi să o văd pe stradă pentru prima dată nu aș ști că este doamna Gina Matache (…) Nu ne-am cunoscut și nu este frumos să vorbiți așa despre mine…”, a mărturisit Radu Siffredi, conform Spynews.ro.

Recomandarile noastre