Iulia Albu, cum nu ați văzut-o niciodată. S-a agățat de bara unei porți de fotbal

Iulia Albu, cum nu ați văzut-o niciodată. S-a agățat de bara unei porți de fotbal
Iulia Albu face tot ce vrea, fără să-i pese de gura lumii. Recent, aceasta a postat un filmuleț pe contul său de socializare, în care se joacă la bara unei porți de fotbal.

Îmbrăcată lejer, în haine sport, Iulia Albu a vrut să arate că poate face și sport. Ce-i drept, în felul ei.

Iulia Albu, cum nu ați văzut-o niciodată. S-a agățat de bara unei porți de fotbal

„Fă doar ceea ce iubești. Mereu”. Acestea sunt cuvintele pe care le-a postat Iulia Albu la un filmuleț pus pe contul său de Instagram. Ce face aceasta? Îmbrăcată lejer, într-un trening ce-i arăta trupul perfect, Iulia s-a jucat la o poartă de fotbal. Jurata de la Splash. Vedete la apă s-a agățat de bara de sus a acesteia și s-a distrat de minune. Dovadă că o femeie poate fi jucăușă la orice vârstă, dacă asta își dorește.

La un pas de căsătorie

Iulia are și de ce să fie atât de fericită, pentru că iubitul său, stilat și manierat, o adoră și în curând vor deveni soț și soție. “În momentul întâlnirii noastre, cred că era singurul român care nu știa absolut nimic nici despre televiziunile din România, nici despre celebra mea găină. A fost puțin amuzant.

Dar acesta a fost unul dintre lucrurile care m-au fascinat. Niciodată nu am agreat pupătorii de moaște mondene. Și nici catedralele dedicate lor. (…) Nu am fost niciodată ușor de cucerit. Cu siguranță am o personalitate care este „ușor de suportat doar de către un bărbat puternic. El se încadrează perfect în fișa postului. Cu succes chiar”, a povestit cu ceva timp în urmă stilistul vestimentar pentru Impact.

Vrea să-și comande pantofi de nuntă la fostul soț

O dorință mai ciudată a Iuliei este ca pantofii de nuntă să-i fie făcuți de fostul soț, designerul Mihai Albu. Asta pentru că are niște măsuri dificile. „Vreau să-mi comand pantofii de nuntă de la Mihai Albu! Eu am niște măsuri mai dificile, el le știe. Mai am și acum pantofi de la el. Decât o căsătorie nefericită, mai bine un divorț de succes”, a spus Iulia, potrivit Click!.

Sursă foto: instagram