Iulia Albu, în stare de șoc la mănăstire. Ce a speriat-o pe vedetă atât de rău

Iulia Albu, în stare de șoc la mănăstire. Ce a speriat-o pe vedetă atât de rău
Filmările emisiunii Splash, vedete la apă s-au terminat cu bine, iar Iulia Albu a simțit nevoia să se relaxeze. N-a ieșit deloc cum și-a propus.

Iulia Albu a simțit nevoia să meargă în casa Domnului să se roage, dar a avut de ceva ce a uimit-o.

Iulia Albu, în stare de șoc la mănăstire. Ce a speriat-o pe vedetă atât de rău

Printre locurile frumoase pe care Iulia Albu s-a hotărât să le viziteze recent a fost și Mănăstirea Tismana. Din păcate, vedeta nu a avut nici măcar puterea să se roage, pentru că la intrarea în lăcașul de cult, a văzut o cruce imensă, pe care era desenat un craniu. Iulia n-a stat pe gânduri, a filmat totul, a postat pe contul său de socializare și le-a cerut fanilor să o ajute să afle cine ar putut să facă un asemenea desen și mai ales de ce.

@iuliaalbu

#mandelaeffect ???

♬ original sound – Iulia Albu

Lucrează la un copil

Cât privește viața personală, Iulia Albu e extrem de fericită pentru că Mike o adoră pe fetița pe care o are din căsătoria cu Mihai Albu ca pe propriul său copil. Dar cei doi își doresc și un copil al lor, care să le ducă numele mai departe. Și speră ca moștenitorul să vină cât mai repede.

„E extraordinar să ai alături de tine un bărbat care îți iubește copilul tău de parcă ar fi al lui. Nu văd nicio problemă în a face un copil la această vârstă. Nu am văzut nicio problemă nici în a face un copil la 29 de ani, cum a fost Mikaela. Firește, aș dori, dacă se poate, să nu fac al doilea copil la 60.

Ah, este o discuție foarte lungă despre nuntă. Această pandemie a dat multă lume peste cap. Cu siguranță, în momentul în care ne vom căsători, vom face ceva special, iar asta nu înseamnă neapărat ceva grandios. Pentru că o nuntă grandioasă nu este, din punctul meu de vedere, ceva de marcat”,  a mărturisit vedeta cu ceva timp în urmă.

Sursă foto: tiktok