Iulia Albu, lovită sub centură. Un celebru trapper i-a spus-o în față: „Ești bătrână” 

Iulia Albu, lovită sub centură. Un celebru trapper i-a spus-o în față: „Ești bătrână” 
Scandalul monden al momentului e cu Iulia Albu și celebrul tapper Lino Golden. Cei doi au ajuns să se jignească public, ca la ușa cortului.

Iar băiatul nu are menajamente pentru diva stilată. I-a trântit, drept în față, cea mai dură replică ce i se poate spune unei femei.

Între criticul de modă Iulia Albu și trapperul Lino Golden a izbucnit un scandal, care s-a amplificat de la o zi la alta. Lino Golden a lansat o nouă piesă despre care Iulia Albu a declarat că este plină de „ură rasială”. De aici a pornit circul.

Mesajul trapperului, care a deranjat-o foarte tare pe Iulia Albu a fost:  „Banii de rahat, cine ofensează e de rasă inferioară”, spune Lino Golden, în timp ce apare în fața unei oglinzi, cu un teanc de bancnote de 100 de lei în mână.


Lidia Buble a trecut la nivelul 2: se dezbracă cum n-ați mai văzut-o. Poze care taie respirația

Cum a ajuns Ilie Năstase să consolideze afacerea Nike. Topul brandurilor de „adidași” preferați de români


Războiul replicilor pe Instagram

Iulia Albu a scris un mesaj dur pe Instagram: „@linogolden promoveaza ura rasiala. Sinistru, penibil, abject. Asta, firește, dacă nu cumva consideră ca suntem toți niște „animale” unii oi, probabil, alții cotârle. „Of mice and men” as putea vorbi ore în șir. Păcat că nu am compania lui Steinbeck. Aviz brandurilor pe care le endorsează. Hai sa vorbim despre influencing”.

 

View this post on Instagram

 

@linogolden promoveaza ura rasiala. Sinistru, penibil, abject. Asta, fireste, Daca nu cumva considera ca Suntem toti niste “animale” unii oi, probabil, altii cotârle. “Of mice and men” as putea vorbi ore in sir. Pacat ca nu am compania lui Steinbeck. Aviz brandurilor pe care le endorseaza. Hai sa vorbim despre influencing 🦩

A post shared by Iulia Albu (@iamiuliaalbu) on

Replica trapperului Lino Golden nu s-a lăsat mult timp așteptată: „Nu știu ce ai înțeles tu prin „rasă” inferioară, înțeleg că ești bătrână și că nu înțelegi glumele și meme-urile, dar ești penibilă. Te pup dulce. Ți-ai căutat-o cu Velea, te-a făcut faimoasă și acum ți-o cauți și cu mine și știu că vrei răspuns public”, i-a spus Lino Iuliei Albu.

Iulia Albu s-a supărat și mai tare și l-a atacat pe Golden în timpul emisiunii ”La Măruță”: „Rapperii și trapperii români care fac reclamă la tigăi versus cei de afară care fac reclamă la mașini… Oamenii văd că ești penibil!”.

Scandal vechi de șapte ani

Lino Golden a făcut referire la un scandal din 2013, când Iulia Albu s-a luat de Alex Velea, după care a fost pusă la punct, într-un fel mai puțin diplomatic. În cadrul unei emisiuni, Iulia Albu a spus despre Velea că poartă la gât un lanț de manelist. Acest lucru l-a enervat cumplit pe Velea, care i-a transmis: „Z**** fashionistă care o s**** în batistă”.

Sursa foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp