Lidia Buble a trecut la nivelul 2: se dezbracă cum n-ați mai văzut-o. Poze care taie respirația

Lidia Buble a trecut la nivelul 2: se dezbracă cum n-ați mai văzut-o. Poze care taie respirația
Dezinhibată, libertină, dar parcă e prea de tot. Toți bărbații oftează. Vedeta blondă a surprins din nou audiența cu o postare mai mult decât incendiară.

După ce s-a despărțit de Răzvan Simion, Lidia Buble a uimit showbizul. Nu a plâns, nu s-a lamentat, nu a stat deprimată. A încălțat cele mai înalte tocuri, a mai descheiat niște nasturi la bluze, sau a uitat sutienul acasă, și a ieșit pe stradă, s-a fotografiat în lift etc. Și-a dezvelint nurii, astfel că tot ce vedea până nu de mult doar Răzvan e liber, la vedere, pentru toată lumea.

S-a spus că ar fi în căutare de iubit, și s-a speculat c ă ar putea fi deja într-o altă relație, care ar fi și stat la baza despărțirii dintre cei doi. Dacă e așa, secretul e păzit cu strășnicie. Cert este că ultimele postări, dau din nou subiecte de discuții.

 Buble în lenjerie sexy.  Dar pentru cine?

Aseară la 19,00, cântăreața anunța că va intra în live cu fanii. Spunea că îi e dor de întrebări drăguțe. O oră mai târziu și-a dezvelit coapsa „îmbrăcată” în cea mai sexy lenjerie de dantelă de culoare burgund, cu portjartier. În timpul fotografiei, Lidia stă pe canapeaua de piele neagră.

Nu știm de părere au avut fanii. Postarea e pusă strategic, la story, dispare după 24 de ore. Pe lângă aceasta, a mai etalat o imagine în care aproape își arată sânii, pe stradă, îmbrăcată doar într-un sacou, larg descheiat, fără nimic pe dedesubt.

Ce iubiri secrete ascund Răzvan și Lidia

Recent s-a vorbit că Lidia i-ar da pe social media replici fostului iubit, Răzvan Simion, cu care a avut o relație de cinci ani și care ar fi fost, recent, într-o vacanță cu noua sa iubită, în Turcia.

Momentan nu se știe cu cine a fost prezentatorul de la Antena 1 în excursie, cert este că viețile personale, atât a lui cât a și fostei iubite, sunt ținute secrete.  Amintim și că exact în perioada presupusei vacanțe cu noua iubită, Lidia etala o fotografie ( din nou destul de dezbrăcată – în prosop și sutienul unui costum de baie), având în spate un golf.


E fără dubiu, George Burcea se iubește cu ea. Iată culisele relației

Delicatesă bizară descoperită pe o plajă. Costă cât un apartament


„Viața mea este ca mersul pe motor, totul se întâmplă cu o viteză incredibilă și telefonul meu mai ales trebuie să țină pasul cu mine. Pot spune că imaginația mea este la puterea 5G”, susține Buble.

Sursa foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp