Iulia Vântur a tras o sperietură zdravănă de Crăciun. Salman Khan a ajuns la spital

Iulia Vântur a tras o sperietură zdravănă de Crăciun. Salman Khan a ajuns la spital
Crăciunul acesta a fost unul încercat pentru Iulia Vântur și iubitul său, Salman Khan. Ce s-a întâmplat cu vedeta de la Bollywood.

Salman Khan a avut mare noroc în ziua de Crăciun. A trecut prin câteva momente grele.

Iulia Vântur a tras o sperietură zdravănă de Crăciun. Salman Khan a ajuns la spital

În dimineața zilei de Crăciun, Iulia Vântur, Salman Khan și familia actorului au trecut prin clipe deloc plăcute. Aflat la ferma sa din Panvel, Salman a fost mușcat de un șarpe. În momentul acela toată lumea a intrat în panică și actorul a fost transportat de urgență la spitalul MGM din Kamothe.

A avut nevoie de șase ore de tratament

Din fericire, s-a dovedit că șarpele nu era veninos, dar chiar și așa actorul a stat nu mai puțin de șase ore pe tratament și supraveghere medicală. Totul s-a terminat cu bine și vedeta Bollywood-ului a reușit să meargă acasă și să petreacă așa cum scrie la carte cu cei dragi.

Ce glume au apărut după incident

Așa cum ne-am fi așteptat, Iulia Vântur nu l-a scăpat din ochi pe Salman și i-a fost alături și la spital. Acesta chiar a fost fotografiat pe patul instituției medicale, iar pozele au apărut pe rețelele sociale. Salman Khan, unul dintre cei mai doriți bărbați este în afara oricărui pericol, dar însuși directorul spitalului și guvernatorul Indiei s-au interesat de starea acestuia.

O altă dovadă că Salman este extrem de iubit și toată lumea a vrut să se asigure că nu are nici o problemă de sănătate. La scurt timp după apariția fotografiilor cu el la spital, au apărut și câteva glume despre neplăcutul incident.   „Șarpele a scăpat după ce l-a mușcat pe tigrul indian” sau „Șarpele a dorit să facă o poză cu starul indian și apoi acesta s-a asigurat că actorul este bine și a plecat” a apărut în ziare.

În ultima știre pe care am publicat-o despre Iulia și Salman, am arătat că zvonurile că cei doi s-ar fi despărțit sunt neadevărate. Sunt îndrăgostiți și fericiți. Așa au apărut Iulia Vântur și Salman Khan în ultima lor aventură în spațiul public, la sfârșitul lunii noiembrie. Au participat împreună la un eveniment din India și s-au lăsat fotografiați când au sosit acolo în aceeași mașină, apoi când s-au urcat în liftul din parcare. Așa că, nu este vorba de o relație consumată, așa cum spun unii și alții, ci chiar de una asumată.

Sursă foto: click