Iuliana Tudor a vorbit despre nenorocirea prin care trece. „Am învățat să trăiesc cu asta…”

Iuliana Tudor a vorbit despre nenorocirea prin care trece. „Am învățat să trăiesc cu asta…”
Niciodată nu a dat de înțeles cuiva că poate avea astfel de probleme, fiind mereu cu zâmbetul pe buze. Dar viața Iulianei Tudor a fost dată peste cap.

Ori de câte ori apare în lumina reflectoarelor e o optimistă incurabilă, dar sufletul Iulianei Tudor plânge.

Iuliana Tudor a vorbit despre nenorocirea prin care trece. „Am învățat să trăiesc cu asta…”

Într-un interviu la ProTV, Iuliana Tudor a vorbit despre situația delicată pe care o are în familie. Mama sa se află imobilizată în scaunul cu rotile, iar prezentatoarea trebuie să o îngrijească. Un lucru peste care oricine ar putea trece foarte greu. Povestea a început după ce mama vedetei a făcut o operație la coloană, iar de atunci picioarele nu o mai țin. Iuliana nu consideră că acest lucru este o povară, iar cea care îi ridică moralul e tocmai mama sa și o învață să lupte zi de zi.

„Cred că sunt binevenite experiențele despre care spunem că sunt greutăți sau puncte de cotitură”

„Când îți propui ceva, e important să-ți găsești resortul. Îndemn pe oricine să nu se lase dezamăgit de astfel de experiențe. Viața, dacă închide o ușă, apoi deschide alta. Au fost multe obstacole și profesional, și personal. Momentele astea sunt cele care ne fac puternici. Fără ele nu am ști ce e cu adevărat viața.

Cred că sunt binevenite experiențele despre care spunem că sunt greutăți sau puncte de cotitură. Am învățat să trăiesc cu asta, să nu văd ca pe o problemă. Când ești aproape de un om care luptă zilnic, ți se schimbă total perspectiva asupra vieții. Nu mai vezi totul în negru. Nu pot să spun că o simt ca pe o problemă. De la mama mea am învățat lupta zilnică pentru viață, pentru familie, pentru copilul ei”, s-a destăinuit Iuliana Tudor.

Și-a cerut soțul în căsătorie

Femeie hotărâtă, ea a făcut și primul pas în relație, ba chiar și-a cerut soțul în căsătorie. Iar norocul a fost de partea ei. „L-am cunoscut când aveam 18 ani, la slujba de Înviere, în biserică. Eu am făcut primul pas. L-am întrebat cât este ceasul, deşi în faţa noastră, pe perete, era un ditamai ceasul.

Apoi, când  a fost să ne căsătorim, i-am spus: «Pe data de 9 iunie mergem la nuntă». «A cui», m-a întrebat el. «A ta», i-am spus. El este un om care mă cunoaşte foarte bine, el este cel care face pasul înapoi, îmi oferă echilibru”, a povestit vedeta, potrivit Click.

Sursă foto: instagram