Jada și Will Smith, cu inimile frânte. E vorba despre fiul lor, Jaden

Jada și Will Smith, cu inimile frânte. E vorba despre fiul lor, Jaden
Jada și Will Smith nu au o viață de familie chiar ușoară. Dincolo de relația lor de cuplu care nu o dată a fost disecată la milimetru, în public, cei doi se confruntă cu probleme legate de fiul lor, Jaden.

Să fii părinte este dificil, mai ales dacă ești în lumina reflectoarelor, deoarece ceea ce faci ar putea afecta copilul și influența modul în care acesta își dezvoltă personalitatea. Chiar dacă unele persoane, inclusiv mama Jadei, nu sunt de acord cu modul în care fiica și ginerele ei și-au crescut copiii, cei doi i-au crescut pe Jaden și Willow, în vârstă de 24, respectiv 21 de ani. Familia Smith s-a confruntat cu o serie de dificultăți de-a lungul anilor, inclusiv cu o declarație tragică făcută de fiul lor, menționează Gujaratipress.com.

Celebritatea părinților l-a îmbolnăvit pe Jaden Smith

Chiar dacă ar putea părea ușor să ai părinți celebri, în realitate este dificil, deoarece s-ar putea să fii tratat destul de diferit de către alte persoane și ar putea fi dificil să îți stabilești propria personalitate și să îți găsești sinele autentic. A fi copilul unui cuplu celebru înseamnă să fi tu însuți în lumina reflectoarelor.

Într-un interviu din 2018, Jaden a confirmat toate aceste fapte. Tânărul rapper spune că, din fericire, el a reușit la un moment dat să se regăsească pe sine în parcul de skate. Și Will Smith a declarat că, în ciuda presiunii și a examinării publice constante pe care o suportă fiul său Jaden, tânărul afișează întotdeauna un sentiment de curaj.

Copilul a devenit vegan, ceea ce l-a afectat și mai mult

Jaden a luat și decizia de a deveni vegan, dar părinții săi au fost nevoiți să intervină, deoarece Jaden nu mânca cum trebuie, ceea ce îi afecta grav sănătatea. În final, tânărul Jaden și-a dat și el seama că viața lui era în pericol. Jaden a mai spus că mânca neglijent, luând deseori doar o singură masă pe zi, și că nu era conștient de răul pe care i-l provocau obiceiurile sale alimentare nesănătoase.

La 15 ani a vrut să plece de acasă

Disperat de popularitatea părinților, și din nevoia de intimitate, Jaden și-a exprimat dorința de a pleca de acasă și de a fi independent de părinții săi când avea 15 ani, a recunoscut Jada Smith. Părinții au fost devastați de veste, dar în cele din urmă au fost de acord ca Jaden să se mute pe cont propriu și să fie responsabil pentru propriile alegeri. În timp ce Adrienne, mama lui Jada, a declarat că nu a susținut niciodată decizia, Jada a insistat că are încredere în fiul ei și că Jaden era pregătit să plece de acasă.

Jada a explicat că, cu cât îi va permite mai mult copilului ei să ia decizii pentru el însuși, cu atât mai puternică va fi legătura lor, deoarece fiecare copil are nevoie de ceva diferit pentru a fi fericit. Jaden s-a răzgândit în cele din urmă, dar părinții lui au continuat să îi ofere libertatea de care avea nevoie.

În 2017, la vârsta de 19 ani, Jaden s-a mutat totuși din casa părinților săi în propria reședință din Hidden Hills. Are o relație apropiată cu aceștia și își respectă părinții, a căror casă se află la doar cinci minute distanță de a lui.

Sursa foto: Instagram