Jane Fonda e cea mai fericită că a putut să facă asta.  Legenda Hollywood-ului va primi un râvnit premiu onorific la Globurile de Aur din acest an. Actrița a câștigat, de-a lungul carierei, două premii Oscar.

Ea a distribuit pentru fanii ei, pe Instagram, o imagine mai puțin obișnuită. Celebra actriță și-a făcut un selfie în mașină, în timp ce primea vaccinul pentru COVID-19.

Jane Fonda e cea mai fericită că a putut să facă asta

Jane purta o mască cu model și ochelari de soare cu rame aurii. Avea pe o bluză albă fără mâneci și și-a dat jos puloverul închis cu fermoar pentru a-și expune umărul. A ridicat degetele mari în timp ce un cadru medical s-a apropiat de braț cu mănuși albastre și un ac. „Am fost vaccinat azi! Ura!”, a scris Fonda în dreptul postării. „Nu strică”, a conchis ea, înainte de a adăuga hashtagul #vaccine.

Activistul octogenar se alătură unei liste în creștere a vedetelor trecute de prima tinerețe care au postat fotografii pe rețelele de socializare în care se vaccinează. Printre ei, fostul guvernator al Californiei, Arnold Schwarzenegger.

Va primi Globul de aur pentru întreaga carieră

Postarea lui Fonda vine la o săptămână după ce s-a anunțat că va primi premiul Cecil B. DeMille la Globurile de Aur 2021, luna viitoare. Premiul, care onorează contribuțiile remarcabile la lumea divertismentului, a fost acordat anterior unor artiști precum Walt Disney, Bette Davis, tatălui actriței, Henry Fonda, lui Oprah Winfrey și cel mai recent, lui Tom Hanks.

Cel mai recent, Fonda a interpretat-o ​​pe Grace în serialul Netflix, Grace And Frankie, alături de Lily Tomlin, în care a jucat timp de șase ani consecutiv. Dar cariera ei incredibilă a început în urmă cu peste 60 de ani, de când a jucat un rol important în Tall Story.

Ea a continuat să se mențină alături de Robert Redford în adaptarea lui Neal Simon, Barefoot In The Park în 1967, înainte de a reveni un pin-up SF în anul următor. Jane a continuat apoi să câștige o pereche de Oscaruri pentru cea mai bună actriță principală în anii 1970, mai întâi pentru Klute din 1971, în care a jucat o fată din New York. Următorul ei aur de la Oscar a venit în 1978, pentru filmul Coming Home, alături de Jon Voight.

De asemenea, Jane Fonda a luat cu asalt lumea fitness-ului în anii 80, lansând o serie de antrenamente la domiciliu extrem de reușite. Datorită ei, casetele VHS și VCR-urile au devenit standard în casele americane. Și dacă acest lucru nu ar fi fost suficient, Jane și-a dezvoltat o reputație majoră ca activistă pentru mediul înconjurător și pentru drepturile omului, fiind arestată de mai multe ori, inclusiv destul de recent, în timp ce protesta pentru ceea ce crede.

Sursa foto: Instagram

Un politician a făcut COVID-19 și după ce a făcut rapelul cu vaccinul Pfizer. Ce efecte a avut

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp