Jane Fonda este nostalgică. Ce zice faimoasa actriță de primul ei sărut

Jane Fonda este nostalgică. Ce zice faimoasa actriță de primul ei sărut
Jane Fonda a fost invitată la Jimmy Fallon, iar acolo și-a amintit de primul ei sărut. Actrița a devenit nostalgică și a făcut dezvăluiri.

Jane Fonda are 83 de ani, însă nu îi arată nici pe departe. Cu o viață întreagă de povești în spate, e normal ca din când în când faimoasa actriță să devină nostalgică. Astfel, invitată la emisiunea lui Jimmy Fallon, Jane Fonda și-a amintit de primul sărut din viața ei, care a impresionat-o peste măsură. 

Fonda a fost căsătorită pentru prima dată cu regizorul francez Roger Vadim din 1965 până în 1973 și cei doi au întâmpinat-o pe fiica Vanessa în 1968. Apoi s-a căsătorit cu politicianul Tom Hayden din 1973 până în 1990, întâmpinându-l pe fiul Troy în 1973. Ultima căsătorie a lui Fonda a fost cu fondatorul CNN Ted Turner din 1991 până în 2001. Ulterior, actrița a avut o relație de opt ani cu mogulul Richard Perry, care s-a terminat în 2017. 

Jane Fonda și-a amintit de primul sărut. Nu-l poate uita nici acum 

În timpul episodului de marți al emisiunii „The Tonight Show cu Jimmy Fallon”, actrița, în vârstă de 83 de ani, a dezvăluit că cel mai bun sărut al ei s-a dovedit a fi chiar primul. Vedeta din „Grace și Frankie” a spus că memorabilul moment s-a întâmplat în timp ce efectua spectacole de vară în Hyannis Port, Maine. „Am avut o pasiune pentru directorul de scenă, al cărui nume era James Franciscus”, a spus ea, menționând că bărbatul „chipeș” a devenit ulterior vedeta serialului TV„Domnul Novak”. 

„M-a dus până la capătul unui debarcader și m-a sărutat”, și-a amintit ea. „Stelele au început să se învârtă, debarcaderul a început să tremure, iar genunchii mei au cedat și am alunecat în jos grămadă la picioarele lui. Nu am mai avut niciodată un așa sărut de atunci „, a spus ea, adăugând că” pământul a tremurat” în acel moment.

Foto: Facebook

Exclusiv. Cum arată Gina Pistol slabă fără efort. Ne-a spus ce mânâncă!