Janet Jackson și povestea ei de mamă singură cu copil mic. Vedeta și-a spus secretele

Janet Jackson și povestea ei de mamă singură cu copil mic. Vedeta și-a spus secretele
Sora mai mică a lui Michel Jackson a devenit mamă abia la vârsta de 50 de ani și consideră că maternitatea este un lucru extraordinar. Copilul ei crește fără bonă, lucru care i-a schimbat și mai mult viața vedetei.

Janet Jackson şi soţul ei, omul de afaceri din Qatar Wissam Al Mana au devenit părinţi în ianuarie 2017, când s-a născut primul lor fiu lor, Eissa. Janet Jackson s-a despărțit de el la doar trei luni după ce a devenit mamă. Zilele acestea vedeta s-a destăinuit despre noul ei turneu și despre maternitate. Janet Jackson este cu adevărat o regină pop, dar rolul de mamă este pe primul loc. Cântăreața a fost dusă până la lacrimi discutând despre micuțul ei cu gazda emisiunii „Today” de la NBC, Sheineille Jones.

Janet Jackson a devenit mamă la 50 de ani

„Apelativul care îmi oferă cea mai mare satisfacție este cel de mamă. Asta este. Mama”, a spus Jackson.

Janet Jackson, care împlinește 57 de ani pe 16 mai, l-a născut pe fiul Eissa, în vârstă de 6 ani, la vârsta de 50 de ani. Ea spune că iubește „totul” în legătură cu faptul că este mama copilului ei. „Când ești obosită. Când ai nevoie de o pauză. Iubesc totul… Îmi pare rău că devin emoțională pentru că mă gândesc la un lucru în special și nu-l voi uita niciodată, a declarat ea pentru Jones. A fost atât de frumos și m-am gândit: Ăsta e copilul meu… Asta e cel mai înalt lucru pentru mine. Să fiu mamă”.

Janet Jackson nu a vrut să angajeze o bonă pentru copil

Pentru artista în vârstă de 57 de ani nu e ușor să se ocupe pe cont propriu de copil, mai ales că, de ceva ani, ea și-a reluat activitatea muzicală. Practic, artista a revenit pe scenă în septembrie 2017, adică în anul în care a devenit mamă, cu o serie de concerte de trei luni care a inclus show-uri în Austin, Ohio, New York, Pennsylvania, Virginia, Carolina de Nord şi Florida. Ea a plecat în turneu alături de băiețelul ei în vârstă de numai câteva luni, fără o bonă.

Vedeta își crește singură copilul, fără să apeleze la serviciile unei bone

În urmă cu câțiva ani, artista a declarat pentru postul de radio Hit Network că, deși este foarte obositor pentru ea să-și crească singură fiul, mama și bunica ei nu au avut nici ele vreun ajutor, dar s-au descurcat.

„Mama a reușit, mama ei a reușit, de ce nu? Eu de ce să nu pot?, a spus ea. Sunt sigură că voi avea nevoie de cineva în viitor care să mă ajute pe ici pe colo, dar acum n-am pe nimeni și-mi place”, a adăugat aceasta.

Turneu, „Together Again”, cu rapperul Ludacris

Janet Jackson se află acum în plin turneu, „Together Again” cu rapperul Ludacris. Ultimul concert a fost la Seminole Hard Rock Hotel & Casino. Jackson a avut câțiva fani celebri în mulțime, printre care Mike Tyson, Evander Holyfield, Tasha Smith, Yvette Nicole Brown și Gabrielle Union.

Janet Jackson și-a reluat turneele imediat după naștere

O persoană din interior a declarat pentru Page Six că Janet Jackson încă se distrează pe scenă după 50 de ani de activitate: „Este cu adevărat uimitor să o vezi așa. S-a înecat în timpul unora dintre cântece. Își iubește fanii și cred cu adevărat acest lucru – pentru ea, ei îi umplu paharul”. Luna viitoare, Janet Jackson și Ludacris vor concerta la Madison Square Garden.

Janet Jackson în haine islamice

Janet Jackson trăiește la Londra, acolo unde locuiește și fostul ei soț.  Potrivit TMZ, vedeta a crezut că sarcina îi va ajuta să își repare relația, însă situația a continuat să se deterioreze, așa că, la trei luni după ce a devenit mamă, Janet Jackson s-a despărțit de omul de afaceri din Qatar pe nume Wissam Al Mana. Acesta a fost al treilea soț al vedetei.  Janet şi Wissam s-au cunoscut în 2010, la ceremonia de deschidere a unui hotel din Dubai. S-au căsătorit în secret în anul 2012, după doi ani de relație.  Căsătoria a fost anunțată abia la un an după eveniment.

În timpul căsătoriei cu ultimul soț, a îmbrăcat haine islamice și purta capul acoperit

Presa mondenă amintește că după ce l-a cunoscut pe Al Mana, Janet Jackson a trecut printr-un proces vizibil de schimbare. Ea aproape dispăruse din viaţa publică şi a evitat atenţia presei internaţionale, adoptând un stil de viaţă foarte discret şi locuind mai mult în Orientul Mijlociu, alături de omul de afaceri.  Mai mult, ea a fost surprinsă, pe străzile Londrei, purtând o ținută islamică, cu capul acoperit și cu corpul bine „camuflat”.

Șocul fanilor a fost imens. Ei își aminteau aparițiile extravagante ale vedetei. De exemplu, celebrul incident în care vedeta a fost implicată în 2004, în timpul show-ului de la finala Super Bowl, când Justin Timberlake i-a tras brutal bluza, dezvelindu-i sânul drept.

Fiul lui Janet Jackson are acum șase ani

Janet Jackson a mai fost căsătorită cu interpretul James DeBarge, timp de un an, în anii 1980, și cu René Elizondo Jr. între 1991 și 2000. Janet Jackson este mezina familiei Jackson şi, exceptându-l pe Michael Jackson, este singura care s-a bucurat de succes în cariera solo, reuşind să vândă peste 100 de milioane de albume în lumea întreagă, de la debutul ei, în 1982. De-a lungul carierei, a fost recompensată cu şase premii Grammy, 12 American Music Awards, 33 Billboard Music Awards, 10 MTV Video Music Awards, două premii Emmy şi un Glob de Aur.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre