Japonezul de la Chefi la cuțite, într-o dramă sentimentală. Și bărbații plâng câteodată

Japonezul de la Chefi la cuțite, într-o dramă sentimentală. Și bărbații plâng câteodată
O serie de informații cu totul neașteptate despre un concurent de la Chefi la cuțite au ieșit la iveală. Fanii au rămas uimiți, căci povestea e dovada vie că viața bate filmul, la propriu.

Japonezul de la Chefi la cuțite a fost prins într-o dramă sentimentală care s-a lăsat cu turbulențe serioase. Rikito Watanabe a devenit, în scurt timp, unul dintre cei mai iubiți concurenți din ultimul sezon semnat Chefi la cuțite. Este un individ extrem de sincer și foarte sensibil, astfel că a cucerit audiența din prima. În plus, el nu s-a temut să își dezvăluie emoțiile.  Nu s-a sfiit să plângă atunci când a  fost nevoit să plece din emisiune. Și nu a fost singurul. Însă nu e prima dată când japonezul plânge.

Rikito Watanabe ascunde amintiri crunte trăite alături de fosta iubită. Japonezul de la Chefi la cuțite a avut o viață amoroasă tumultoasă, și a trecut printr-un episod extrem de violent, alături de femeia pe care o iubea. Mai exact, i-a fost, nici mai mult, nici mai puțin, victimă.  După șocul momentului, a găsit în sine putere să meargă mai departe și să își vindece rănile trecutului.

Ce s-a întâmplat, de fapt, între Rikito Watanabe și fosta iubită

La un moment dat Rikito Watanabe s-a certat cu iubita sa. De supărare, femeia a sărit la bătaie,. Cu pumnii și l-a făcut knock-out. Tulburat de duritatea loviturilor dar mai ales de gestul neașteptat, acela de a fi bătut, de iubită, Rikito Watanabe povestește acum că tot ce a mai putut face atunci a fost să izbucnească în plâns. De ripostat nu se punea problema, nu ar face așa ceva nici în ruptul capului. Dar de plâns, mai plânge.

„Nu dau niciodată într-o femeie. Nu mai am nevoie de bătaie. Îmi doresc o iubită, sigur că da. Acum sunt singur, de mai bine de cinci ani. Nu știu de ce, n-am mai reușit să îmi fac nicio prietenă”, a spus Rikito Watanabe pentru Antena Stars.

Totuși, în urma bătăii încasate, japonezul a rămas cu oarece traume. Rikito Watanabe  este singur de mai bine de 5 ani și speră că, deși a trecut printr-o adevărată dramă cu fosta iubită, își va găsi o femeie ce îi va sta alături la bine și la greu. Acesta a recunoscut că nu a reușit să aibă o relație stabilă în ultimul timp.

Rikito Watanabe spune că tot el și-a cerut iertare de la fosta iubită, pentru că a făcut glume pe seama ei și pentru că a adus-o în starea respectivă.

Sursa foto: Instagram

Laurette e toată numai iubire pentru un fotbalist: „Ești cel mai bun…”