Ce face Jason Statham când nimeni nu îl vede. Aproape că nu îl recunoști

Ce face Jason Statham când nimeni nu îl vede. Aproape că nu îl recunoști
Când nu-și ține fanii cu sufletul la gură în filmele în care joacă, Jason Statham e un om obișnuit, care-și vede de viață și nu suportă să fie în vizorul altora. Iată ce ținută de vară a ales starul.

Jason Statham a fost fotografiat de paparazzi într-o zi obișnuită de vară, când a oprit la o benzinărie pentru a-și face plinul la mașină. Pentru ce ținută a optat actorul?

O lume întreagă vrea să știe ce face starul din „Mecanicul” în timpul liber, însă Jason Statham e cunoscut ca fiind unul dintre cei mai discreți actori de la Hollywood. El apare foarte rar în public și la fel se întâmplă și cu partenera sa de viață, superbul  fotomodel Rosie Huntington-Whiteley.

Jason Statham preferă hainele casual

Paparazzi au reușit însă să-l fotografieze recent pe Jason Statham la o benzinărie din Los Angeles când și-a alimentat, liniștit, mașina. Vedeta arăta foarte bine și a optat pentru o ținută casual, dar care să nu bată la ochi. El a fost văzut purtând o pereche de bermude negre, un tricou kaki, șapcă, ochelari de soare și șlapi. Jason și-a pus benzină în mașină, a plătit, apoi a plecat.

„Cred că va fi distractiv să se întâmple când copilul va crește puțin și va putea fi implicat”

Cunoscut pentru aparițiile sale fără cusur pe covorul roșu, Jason Statham își trăiește povestea de dragoste cu iubita sa, cei doi logodindu-se în anul 2016. Cei doi au doi copii superbi, un băiat și o fată, dar a fost mai importantă cariera și copiii, decât căsătoria. „Așteptăm cu nerăbdare momentul respectiv.

Jason Statham și frumoasa sas parteneră de viață

De asemenea, nu este o prioritate pentru noi, suntem atât de fericiți. Cred că va fi distractiv să se întâmple când copilul va crește puțin și va putea fi implicat. Ne-am concentrat atât de mult pe munca noastră. Cu siguranță vorbim despre asta, așteptăm cu nerăbdare”, a declarat fotomodelul în 2018 pentru ET.

Cel mai nou film al lui Jason Statham

Recent în cinematografe a intrat un nou film unde Jason Statham și-a pus semnătura. E vorba de „Meg 2: The Trench”, care a debutat pe locul al doilea în box office, cu 30 milioane de dolari din 3.503 cinematografe nord-americane. Filmul a adunat, la nivel global, după primul week-end, nu mai puțin de 142 milioane de dolari.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre