Soția lui Jason Statham recomandă un nou prosop de față. Îți va schimba viața!

Soția lui Jason Statham recomandă un nou prosop de față. Îți va schimba viața!
Bacteriile „prietenoase" cu pielea au devenit un subiect intens discutat în lumea frumuseții, în ultima vreme. Femeile discută despre modurile în care microbiomul natural al pielii trebuie ținut sub control.

Resorè este un nou brand de prosoape, susținut de nimeni alta decât Rosie Huntington-Whiteley. Vedeta spune că un aspect frumos al pielii începe prin folosirea unui prosop de înaltă tehnologie.

Cu ce este diferit noul prosop

Prosoapele au intrat oficial în universul produselor de îngrijire a pielii de pe piața americană. Resorè este specializat în prosoape pentru față și corp, create din materiale antibacteriene pentru pielea sensibilă. Noua lansare include două prosoape antimicrobiene, Silverbac și Tencel Lyocell, ambele „acționând în descompunerea germenilor și mirosurilor, oprind răspândirea și incubația a 99,9% din bacterii și iritațiile puternice ale pielii, cauzate de prosoape, care pot dăuna pielii”, potrivit unui comunicat de presă. 

Spre deosebire de prosoapele tradiționale care pot adăposti bacterii care provoacă acnee și inflamații, prosoapele Resorè au o nouă tehnologie textilă pentru a se menține curate, ideale pentru piele sensibilă.

Noul prosop vine într-un ambalaj biodegrabil, la suma de…

Pentru un prosop de corp Resorè va trebui să scoateți din buzunare o sumă de 99 de dolari, iar pentru prosopul de față, nici mai mult nici mai puțin de 35 de dolari. Fibrele antibacteriene nu numai că pot fi spălate mai rar, dar pot fi spălate și cu cicluri mai scurte de spălare și cu apă rece. Ambalajul este, de asemenea, reciclabil și biodegradabil.

Ambele sunt disponibile atât în ​​alb, cât și în nuanța unei „migdale prăjite”, adică un bej perfect pentru o postare de Instagram. Vă puteți aștepta să tot vedeți prosopul pe rețelele de socializare de acum înainte. 

Tabbouleh, mâncarea minune: crește imunitatea și te ajută să slăbești