Jean de la Craiova nu este oltean. Să vedeți de copilărie tristă a avut!

Jean de la Craiova nu este oltean. Să vedeți de copilărie tristă a avut!
Jean de la Craiova este un personaj. Pare mereu vesel, pus pe glume și înveselește audiența. Însă, în viața lui au fost multe necazuri. Povestește despre acestea la Denise Rifai în emisune, duminică 21 noiembrie, de la ora 22.45.

Jean de la Craiova este invitat, duminică, începând cu ora 22:45, în emisiunea ”40 de întrebări”, moderată de Denise Rifai, de la Kanal D. Celebrul cântăreț de muzică lăutărească și manele din România povestește despre întâmplările mai puțin plăcute din viața lui.

Jean de la Craiova nu este oltean

Jean de la Craiova a crescut în cartierul bucureștean Pantelimon. Nu este 100% nici rom, dar nici român. Bunica și mama lui erau evreice, iar el și cunoscut rudele din Israel când a fost într-un turneu în această țară. O poveste de demult. Este invitat la Denise Rifai la emisiune, duminică, 21 noiembrie. Face dezvăluiri uluitoare despre copilăria marcată de sărăcie și drumul spre succes.

Numele său din buletin este Jean Dumitrache (51 de ani) și a devenit foarte cunoscut după ce a participat la emisiunea ”Dansez pentru tine”. Tot atunci, replica sa ”Te pupă Jean” a devenit un fel de ”ștampilă a cântărețului. Când și-a început cariera, acum 25 de ani, Jean de la Craiova a făcut parte dintr-o într-o formație de muzică lăutărească. La momentul debutului el era chitarist, apoi a devenit solistul trupei. În prezent, melodiile lui Jean de Craiova adună milioane de vizualizări pe YouTube.

Ce întrebări îi pune Denise Rifai

Printre întrebările care îl așteaptă pe îndrăgitul artist sunt și unele mai puțin comode. Jurnalista Denise Rifai îl provoacă să vorbească despre copilăria grea, marcată de sărăcie, dar și despre cum a ajuns cântăreț de succes.

Vor fi abordate și subiecte sensibile, care fac referire la copilul ascuns al lui Jean de la Craiova, precum și despre dependența interpretului pentru jocurile de noroc.

  • ”Cine a inventat expresia Vă pupă Jean!?”
  • ”Câți ani ați răbdat de foame?”
  • ”V-ați simțit vreodată inferior în fața prietenilor cu bani?”
  • ”De ce v-ați abandonat copilul?”
  • ”Au luat-o maneliștii pe un drum greșit?”
  • ”Cât a plătit Borcea pentru maneaua Câinilor roșii>?”
  • ”Sunteți dependent de jocurile de noroc?”

Sunt doar câteva dintre întrebările la care renumitul artist va trebui să răspundă.

Artistul este căsătorit de 27 de ani și are doi copii, pe Alexandru și pe Sabrina. În urmă cu trei ani, el a devenit bunic, când iubita fiului său a adus pe lume o fetiță.