Jennifer Aniston e distrusă. Bărbatul cel mai frumos și pe care-l iubea cel mai mult a murit

Jennifer Aniston e distrusă. Bărbatul cel mai frumos și pe care-l iubea cel mai mult a murit
Cu puțin timp în urmă, Jennifer Aniston a anunțat decesul celui mai important bărbat din viața ei. Lacrimile vedetei nu se mai opresc.

Niciodată nu s-a gândit că-l va putea pierde, dar inevitabilul sa produs. Jennifer Aniston nu știe cum va putea trece peste o asemenea nenorocire.

Jennifer Aniston e distrusă. Bărbatul pe care-l iubea cel mai mult, a murit

Celebra actriță Jennifer Aniston a anunțat moartea tatălui ei pe contul de socializare, iar fanii i-au fost alături. Vedeta a postat și câteva fotografii impresionante cu ea când era mică și John Aniston. „Dragă tată… John Anthony Aniston. Ai fost unul dintre cei mai frumoși oameni pe care i-am cunoscut vreodată.

Sunt atât de recunoscătoare că te-ai înălțat spre ceruri în pace – și fără durere. Și nu mai puțin pe 11/11. Întotdeauna ai avut o sincronizare perfectă. Acest număr va avea pentru totdeauna o semnificație și mai mare pentru mine acum. Te voi iubi până la sfârșitul timpului. Nu uita să mă vizitezi”, au fost cuvintele pline de durere ale vedetei.

Tatăl vedetei s-a stins din viață vineri

John Aniston a fost ofițer de informații în Marina americană timp de mai mulți ani la mijlocul anilor 1950. Potrivit CBS News, el a absolvit Universitatea de Stat din Pennsylvania. S-a stins din viață vineri, chiar de Ziua Veteranilor. John s-a născut în Grecia și a fost botezat Yannis Anastassakis în Grecia.

Timp de 37 de ani el a jucat în serialul Days in Our Lives. Primul rol în acest film a fost Dr. Eric Richards în anul 1969. După un an el a părăsit serialul. A revenit însă mai târziu și l-a întruchipat pe Victor Kiriakis. Pentru interpretarea sa remarcabilă a fost nominalizat la premiul Daytime Emmy în anul 2017. El a primit acest premiu pentru întreaga carieră anul acesta.

Și-a pierdut și mama în 2016

În mai 2016, Jennifer și-a pierdut și mama, dar cele două nu s-au înțeles multă vreme. Într-un interviu acordat revistei Elle cu ceva timp în urmă, Jennifer a povestit despre relația deloc bună pe care a avut-o cu Nancy Dow. „Mama făcea parte dintr-o generaţie care făcea multe lucruri pentru a da bine, avea întotdeauna grijă să dea impresia că totul era bine. Asta este o amintire pregnantă din copilăria mea”, a dezvăluit actriţa.