Jennifer Lopez și Ben Affleck fac nuntă în weekend, dar nu oricum. Au gândit un plan ce le va aduce profit de milioane

Jennifer Lopez și Ben Affleck fac nuntă în weekend, dar nu oricum. Au gândit un plan ce le va aduce profit de milioane
Presa internațională a vuit la auzul veștii că după luna de miere din Paris și Europa, unde au mers însoțiți de copiii lor, și de unde au apărut imagini cu proaspătul soț epuizat pe barcă, Jennifer Lopez și Ben Affleck ar fi luat o pauză. Acum s-a aflat de ce. Au pus la punct un plan care să le aducă și mai mulți bani în conturi.

Jennifer Lopez și Ben Affleck fac nuntă în weekend, iar pentru asta au gândit un plan ce le va aduce profit de milioane. Strategia lor este să crească valoarea de piață a vilei actorului, un stabiliment pe care acesta de chinuie să îl vândă încă din 2018. Este vorba de o proprietate situată în Riceboro, Georgia, la 35 de mile sud de Savannah, care datează de la prima lui aventură cu Jennifer, deoarece a cumpărat-o în 2003 pentru aproximativ 7 milioane de dolari.

Ben Affleck a scos la vânzare vila în 2018 pentru 8,9 milioane de dolari, iar cum nimeni nu a fost interesat, un an mai târziu, în 2019, a redus prețul la 7,6 milioane de dolari. Dar  nici așa nu a găsit cumpărător, și a rămas cu proprietatea în portofoliu. Acum el și soția sa, Jennifer Lopez, au gândit o strategie de a vinde casa și de a-i crește valoarea de piață: vor organiza petrecerea lor somptuoasă de nuntă în ea. Ulterior, clienții vor da năvală, așa cum s-a întâmplat și în alte cazuri de imobile care au găzduit evenimente celebre.

Vila lui Ben Affleck trebuia să fie locul nunții lor acum 20 de ani

Superba proprietate a lui Ben Affleck are un conac central proiectat în stil plantație pe o suprafață de 6.000 de metri pătrați, potrivit Homes And Gardens. Proprietatea este situată pe insula Hampton și are vedere la râul North Newport. Intrarea din față este flancată de coloane albe impresionante, iar o scară înaltă urcă de pe aleea circulară până la al doilea nivel, care dispune de un balcon cu vedere la curtea din față, scrie Daily Mail.

Casa elegantă se întinde pe o suprafață de 557  de metri pătrați și are tavane înalte și podele din lemn. Camerele din conacul principal sunt decorate cu candelabre rustice și cu mobilier preponderent alb. Există și un birou are lemn mai închis la culoare pentru bibliotecile încorporate, împreună cu mai multe canapele care îl fac ideal pentru socializarea până târziu în noapte. Una dintre băi are o cadă de baie cu clawfoot de modă veche și chiuvete pentru el și ea.

Proprietatea mai are și o imensă cabană de vară

Proprietatea dispune, de asemenea, de o cabană de vară mai mică, precum și de o altă structură mare cunoscută sub numele de Oyster House. Căsuța are grinzi de lemn vizibile în tavan, împreună cu o podea de piatră de bun gust. De asemenea, dispune atât de un șemineu în interior, cât și de unul în aer liber, care ar fi ideal pentru a se aduna în jurul acestuia într-o noapte de vară.

Oyster House dispune de o suprafață chiar mai mare decât conacul principal, cu 10.000 de metri pătrați, trei apartamente principale și șase dormitoare suplimentare întinse pe 930 mp, care au paturi suprapuse ce au fost recuperate de pe nave comerciale. Deși Oyster House ar putea servi cu ușurință drept casă de oaspeți pentru unii dintre cei mai apropiați oaspeți ai lui Ben și Jennifer, ar fi, de asemenea, un loc de întâlnire ideal pentru petrecerea de nuntă.

Exteriorul are o terasă mare dotată cu balansoare și există un balcon la fel de mare cu vedere spre ea. Spațiul central mare ar putea fi transformat cu ușurință pentru a lua masa sau pentru a dansa, iar balcoanele din interiorul clădirii le-ar oferi oaspeților o priveliște excelentă asupra festivităților.

Proprietate ascunsă de ochii curioșilor

Zona este incredibil de privată, iar vizitatorii de pe insula pe care se află proprietatea trebuie să prezinte permisiunea unui rezident de pe insulă pentru a putea traversa un pod spre ea.Docul de pe râu îi aduce un omagiu lui Ernest Hemingway cu o replică a legendarei bărci de pescuit a scriitorilor, Pilar, care este ținută acolo pe un lift.

În plus față de cele trei clădiri principale, există o mulțime de spații în aer liber pe teren pentru ca oaspeții să le exploreze în timp ce petrec pe tot parcursul weekendului.

Jennifer Lopez și Ben Affleck fac nuntă de trei zile în weekend

Potrivit presei internaționale, Ben Affleck, în vârstă de 50 de ani, și Jennifer Lopez, în vârstă de 53 de ani, se vor căsători pentru a doua oară, în weekend, urmând o extravagantă petrecere de trei zile, pe enorma proprietate a lui Ben. Evenimentul urmează nunții improvizate din iulie, din Vegas, a celor două vedete, și nunții lor de miere în Europa.

Vorbind despre cea de-a doua nuntă, o persoană apropiată cuplului a declarat pentru Page Six: „Va fi totul despre J.Lo. Ben vrea ca toată atenția să se concentreze pe ea în ziua cea mare”. Festivitățile de weekend cu familia și prietenii vor începe cu o cină de repetiție vineri, potrivit sursei.

Aceasta va fi urmată de o ceremonie sâmbătă, iar cuplul își va încheia sărbătorile cu „un grătar și un picnic” duminică. Ben și Jen au ales casa din Riceboro a actorului pentru eveniment, cântăreața plănuind petrecerea la scurt timp după nunta lor din Vegas, potrivit TMZ. Publicația a relatat că acolo ar fi trebuit să se căsătorească în urmă cu 20 de ani.

Mireasa va purta o rochie couture Ralph Lauren personalizată

Se pare că vedeta din Hustlers, Jennifer Lopez,  va purta o rochie couture Ralph Lauren personalizată, realizată în Italia, după ce anterior a purtat două rochii diferite pentru nunta ei din Vegas, inclusiv o rochie de mireasă „dintr-un film vechi” la care a lucrat și o creație din dantelă creată de Zuhair Murad.

Invitați VIP sunt așteptați la nuntă

Printre invitații celebri care se așteaptă să participe se numără cel mai bun prieten al lui Ben, Matt Damon, dar și Jimmy Kimmel, Drea de Matteo și fratele Casey Affleck.

Deși nu se știe cine se mai află pe lista de invitați, cei mai apropiați membri ai familiei lui Jennifer sunt gemenii Maximilian și Emme, în vârstă de 14 ani – pe care îi împarte cu fostul soț Marc Anthony, în vârstă de 53 de ani -, precum și mama Guadalupe și tatăl David, și surorile Lynda și Leslie.  Cele mai bune prietene ale ei din rândul celebrităților sunt Leah Remini, Jane Fonda și Renee Zellweger.

Între timp, Ben împarte fiicele Violet, 16 ani, și Seraphina, 13 ani, precum și fiul Samuel, 10 ani, cu fosta soție Jennifer Garner, 50 de ani.

Sursa foto: Instagram, Daily Mail