Jennifer Lopez și Ben Affleck trăiesc cea mai interesantă poveste de dragoste de la Hollywood. Până și copiii lor sunt fascinați

Jennifer Lopez și Ben Affleck trăiesc cea mai interesantă poveste de dragoste de la Hollywood. Până și copiii lor sunt fascinați
Ben Affleck și Jennifer Lopez formează un cuplu care, de data aceasta, are toate șansele să meargă până la capăt. Cei doi și-au oficializat relația anul trecut, după ce cântăreața s-a despărțit de fostul logodnic, A-Rod.

Acum, Ben Affleck și Jennifer Lopez au dus relația la nivelul următor. La doar câteva ore după ce Ben Affleck și fiul său, Samuel, au fost văzuți arătându-și susținerea pentru Jennifer Lopez la ediția 2022 a iHeartRadio Music Awards, tatăl și fiul au fost surprinși făcând niște comisioane împreună cu Lopez, dezvăluie Daily Mail.

Acum, actorul în vârstă de 49 de ani și fiul său Samuel, în vârstă de 10 ani, au fost văzuți mergând la mașina familiei, o Tesla neagră, alături de cântăreața în vârstă de 52 de ani, în Los Angeles, miercuri după-amiază.

Ben Affleck și Jennifer Lopez, imaginea momentului

Affleck a fost văzut în oraș purtând un tricou alb sub o cămașă mov, cu mânecile rulate până la jumătatea încheieturilor mâinilor. El a fost surprins ținându-și atât fiul, cât și iubita de mână. Purta blugi albastru închis pentru această ieșire. El și-a completat look-ul cu pantofi gri din piele de căprioară și, ocazional, și-a pus o mască medicală albastră pe față.

Lopez a ieșit în oraș îmbrăcată într-un crop-top alb care i-a pus în evidență abdomenul tonifiat, cu un colier mic atârnând de gât. De ziua ei, ocazie cu care și-a și oficializat relația cu fostul  / noul ei iubit, Ben Affleck, ea a primit cadou de la acesta un colier de mari dimensiuni, din aur, plin de simboluri.  Vedeta avea părul prins într-un coc, ochelari de soare maro și o mască de față albastru închis care îi acoperea gura și nasul.

Cântăreața și actrița și-a completat look-ul cu pantaloni și pantofi albi pentru ieșirea de după-amiază.

Jennifer Lopez e sprijinită de iubitul ei în toate

Ben Affleck și-a arătat sprijinul total pentru iubita sa Jennifer Lopez, aducându-i pe fiul său Samuel și pe fiica ei Emme pentru a o vedea cum acceptă premiul Icon Award la ediția 2022 a premiilor iHeartRadio.

Actorul în vârstă de 49 de ani a fost flancat de fiul său în vârstă de 10 ani și de fiica lui Lopez, Emme, în vârstă de 14 ani, la evenimentul de marți seară, care a avut loc la The Shrine Auditorium din Los Angeles.

Cu toții au privit cum Lopez, în vârstă de 52 de ani, a urcat pe scenă pentru a accepta premiul, într-o rochie uimitoare de culoare verde-oliv cu un decolteu adânc.

Affleck și Lopez, relație reluată după ce au rupt logodna

Affleck și Lopez s-au întâlnit de la jumătatea anului 2002 până la începutul anului 2004 și au fost logodiți înainte de a anula logodna. Ei și-au reluat relația în aprilie 2021, iar Lopez a confirmat că sunt din nou împreună în iulie 2021. Ambii parteneri au copii. Lopez îi are pe gemenii Maximilian David Muniz și Emme, al căror tată e Marc Anthony, în timp ce Affleck are trei copii, Samuel, 14 ani, Violet, 16 ani, și Seraphina, 13 ani, cu fosta lui soție, actrița Jennifer Garner.