Jessie J a pierdut sarcina! Artista e devastată. A povestit cum s-a întâmplat tragedia cu detalii greu de digerat

Jessie J a pierdut sarcina! Artista e devastată. A povestit cum s-a întâmplat tragedia cu detalii greu de digerat
Jessie J e în stare de șoc. Vedeta s-a despărțit de iubitul său, apoi a primit o palmă îngrozitoare. Cu greu poate face față situației.

A rămas însărcinată cu ajutorul medicilor, dar norocul nu a fost de partea ei. Jessie J. e pur și simplu distrusă.

Jessie J a pierdut sarcina! Artista e devastată. A povestit cum s-a întâmplat tragedia cu detalii greu de digerat

La 33 ani, Jessie J. și-a dorit enorm să rămână însărcinată. A reușit acest lucru dar, din nefericire, nu a putut să ducă sarcina la termen și este disperată. Artista a dat vestea pe contul său de socializare. Ea a mărturisit situația disperată în care se află, înainte de a anunța oficial faptul că urmează să devină mamă. Chiar dacă se despărțise de iubitul ei, ea a vrut să facă un copil singură, iar medicii au ajutat-o. Din păcate, bucuria a fost de scurtă durată.

„În dimineața asta simt că nu am niciun control asupra propriilor mele emoții”

„Ieri dimineață râdeam cu o prietenă în timp ce îi spuneam că nu știu cum o să duc concertul din LA fără a le spune tuturor celor din public că sunt însărcinată. Ieri după-amiază mă gândeam cum să țin spectacolul fără să izbucnesc… după ce am mers la a treia ecografie și mi s-a spus că nu se mai poate detecta nicio bătaie de inimă.

În dimineața asta simt că nu am niciun control asupra propriilor mele emoții. Poate o să regret postarea asta sau poate nu. Nici nu știu. Ceea ce știu este că vreau să cânt în seara asta. Nu pentru că vreu să evit acest proces, ci pentru că asta mă va ajuta. Am avut două show-uri în doi ani, iar sufletul meu are nevoie de asta. Cu atât mai mult astăzi” a scris Jessie J pe contul său de Instgram.

„Să rămân însărcinată a fost un miracol în sine”

De asemenea, artista a spus că a fost pur și simplu o minune de la Dumnezeu faptul că a rămas însărcinată, dar e convinsă că va mai avea parte de o asemenea șansă de la Dumnezeu. „Am decis să fac un copil pe cont propriu. Pentru că este tot ce mi-am dorit vreodată și viața este scurtă. Să rămân însărcinată a fost un miracol în sine și o experiență pe care nu o voi uita niciodată și știu că o voi avea din nou.

Sunt încă în stare de șoc, tristețea este copleșitoare. Dar știu că sunt puternică și că voi fi bine. De asemenea, știu că milioane de femei din întreaga lume au simțit această durere mult mai rău. Mă simt conectată cu cei pe care îi cunosc și cu cei pe care nu îi cunosc”, le-a spus aceasta fanilor săi. Jessie J s-a despărțit de iubitul ei, Max Pham, după doar șapte luni de relație.

Sursă foto: the mirror